аналогових пристроїв iCouple технології

V

vdaniel

Guest
Будь ласка, якщо хто-небудь є реальний досвід роботи з Analog Devices iCouple чіпи?
У мене є багато головного болю з Оптрони "надійність протягом багатьох років, і це дуже заманливо, щоб перейти до iCouple технології.Але їли Я хочу порадитися з колегами.Крім того, це виглядає дивно, що не Digikey цих чіпах.

Варужан

У минулому році я уявляю iCoupler конференції триматися пристроїв аналогового.Нічого не залишилося, але в моєму мозку.Все що я можу знайти пов'язані з цією конференцзали цей документ і подарунок швейцарський ніж.Особистий це корисно.

мікрофон

-------------------------
http://www.ezpcb.com

Я дуже здивувався, що таке нова революційна технологія має такий невеликий інтерес в цьому форумі (і цілі спільноти дизайнерів?).Спочатку він повинен бути набагато більш надійним, тому що це абсолютно кремнію, а не гібрид.Другий дуже швидко.
Кілька років тому я розробив активна система управління дзеркало для гама-телескоп MAGIC.Є використовується близько 200 Оптрони (усередині MAXIM MAX1480 IC) і протягом 4 років ми 5 світлодіодних недоліки, так Оптрони є вузьким місцем у цілому надійність системи.Зараз я роблю експерименти з Analog Devices ADM2483 інтерфейс RS485 iCouler фішок, і вони працюють дуже добре.Я хочу, щоб замінити всі Оптрони з iCouple фішки в новому II telscope дизайн-MAGC, але раніше я хочу знати думку колег.

Варужан

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back