Я займаюся дизайном змінного струму гармонійного аналізатора, але я потребую допомоги!

G

Guest

Guest
Я займаюся дизайном змінного струму гармонійного аналізатора, але мені потрібна допомога наступні:
, Джерело змінного струму частоти 47 ~ 63Hz, і мені потрібно розрахувати п'ятьдесят перший гармонійної поточне значення.тоді, як швидкість Конвертор Д. краще поточного зразка?10 кГц або вище?
B, я використовую влада резистор сенсі поточних і перетворювати його в сигнал напруги, так як синусоїда є плюс і мінус напруги напругою, а АЦП можуть працювати тільки в 5 V, Як я можу використовувати цей конвертер н.е. зразка без напруги сигналу?
Pls допомогти мені?Завдяки передовій!

1) Найквіста теорема стверджує, що частота дискретизації повинна бути принаймні вдвічі вище, ніж частота сигналу.У тобі випадку, як і ви зацікавлені в 51-я гармоніка AC основною силою, а отже, частота дискретизації АЦП повинна бути не менше 63 х 51 х 2 = 6426 Гц.Ви можете вибрати будь-який зразок АЦП з частотою 10 кГц і вище.

2) Ви можете використовувати резистор мережі для покриття сигналу в діапазоні 0 - 5В.Іншими словами, після заліку,-VAC (пікове значення) буде дорівнює 0В, VAC (0 В) буде дорівнює 2.5V, і VAC (пікове значення) буде дорівнює 5В.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back