Як розрахувати Синусоїдальний частоти за допомогою LPC2148

N

nagarajanj21

Guest
Хай я працюю з LPC2148. Мені потрібна допомога. як ми можемо обчислити частоту синусоїди яка дається в якості внеску в LPC2148 від генератора функцій.

HI Є 2 варіанти (обидва варіанти залежить від частоти) перший варіант Вам необхідно квадратних сигналу і передачі його в цифровому вигляді (рівень сигналу) і виміряти його за допомогою одного з таймерів, як боротьба з зовнішнього запуску другого зразка варіант вхідного сигналу з АЦП і запустити алгоритм ШПФ Все найкраще Боби [COLOR = "Red"] мікроконтроллер фахівець [/COLOR]

Будь ласка, поясніть це breify сер .... Я можу легко обчислити його з хвиль площі ... в LPC2148 було 10 бітний АЦП. якщо я перетворити аналоговий сигнал у цифровий означає, що я отримати отримати значення від 0 до 3FF (Hex). то як може виміряти частоту після цього процесу .....

я легко обчислити його з хвиль площі.
не буде, то рішення дуже просто?

привіт там ... U можна встановити програмне переривання, що генерується при аналогових вхідних значень синуса дорівнює нулю ... і приріст вартості зареєструватися на кожного переривання, починаючи з 0 ... в кінці 1second значення регістра розділений на 2 повинна дати частотою синусоїдальної хвилі, я думаю,

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back