Як написати Programe на мікроконтролері

W

waqas aziz

Guest
Салам я роблю БКС я перебуваю в finall samester так ihave проекту зробив і problume мені потрібно схеми, щоб написати свій код через COM на мікроконтроллер 8051 я старався з усіх сил Аудіо & книгу в моєму місті, але не може і я не можу з онлайн книги, тому що в мене немає кредитної картки. якщо хто-небудь може допомогти прохання дати мені інформацію про неї. вдячний тому, хто відповідь Waqas Азіз

Спробуйте це сайт http://www.aec-electronics.co.nz/software.htm Реєстрація завантаження програмного забезпечення, схема програміст входить в програмному забезпеченні це DOS програми необхідно Windows 98 працює на 89S5x це дуже просто і працює нормально

в програмі необхідно мкКл і до спочатку вирішити, який мкКл на вибір (наприклад: ПОС AVR і т.д.). то й програма, яка може зокрема MCU або в збірці або на будь-якому іншому мовою. (наприклад: C, Pascal) для програмування на асемблері й мають MPLAB для ПОС, AVRStudio для AVR etc.after написання коду і потрібно записати його в MCU використанням програмного забезпечення і апаратних підключений до ур ПК. якщо і потребують допомоги зв'яжіться зі мною

Якщо ви з Лахора, піти в зал дорозі. Знайти Elektronics 2000 магазин і попросити Awais. Він програмістів. Він може зробити для вас у відповідності з вашими схеми, а також. А. Г.

Я задаюся питанням:?:, Що Waqas Азіз хотів би зробити в майбутньому, якщо Awais рухається в Мумбаї або США з кращої роботи або тому що він втомився від усіх цих хлопців проханням ...:?: Навчання для риб або надання риби геть. Дилема, чи не так? : Плакати:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back