Як зсуву г і ідентифікатор телескопічні операціоннікі?

G

Guest

Guest
При проектуванні телескопічні операціоннікі:
1.я можу зробити вхід і вихід синфазно напруга ж, наприклад, 0.9V 1.8V для харчування, тому що мені потрібно для розробки трубопроводу АЦП, так синфазно напруга на кожному етапі має бути таким же (це повинен? ).
2.після того як я calculte г і ідентифікатор для кожного транзистора, як я можу їх зміщення (найбільш активну участь моментом є зміщення 3 NMOS в стеці, наприклад, для введення NMOS телескопічні), це право процедура, по-перше допомогою ідеального " В постійного струму ", щоб диск ворота, а потім проектуванні ланцюга зсуву до зміщення ворота?або ви можете розповісти мені деякі загальні методи для цього.
Ви можете дати деякі евристичні поради?
Останній раз редагувався нео по 23 травня 2006 5:41; редагувався 2 разів в загальній складності

1.8V для телескопа ор, важко вплинути на загальний режим вхідної напруги до 0.9V, хоча ви хочете синфазно напруга на кожному етапі, щоб бути таким же, але я не думаю, що це необхідно, що вхід і вихід загального режиму Напруга має бути те ж саме.

1.це важко, насправді це не потрібно, так що приділяти більше уваги трубопроводу АЦП
2.це нормально, як ви хочете

так, це не повинно вводити CM дорівнює вихідний CM в стадії етапу.це лише загальний режим сигналу, вірно?

1.I не думаю, що можливо розробити VOCM = VICM для телескопічних підсилювача, особливо для 1.8V харчування.
2.Для трубопроводу АЦП Існує не прямий зв'язок між VOCM і VICM.
3.the напруги зміщення залежить від перевантаження напруги кожного транзистора і, якщо ваша схема повністю диференціальних cmfb схеми не потрібна!

нео пише:

При проектуванні телескопічні операціоннікі:

1.
я можу зробити вхід і вихід синфазно напруга ж, наприклад, 0.9V 1.8V для харчування, тому що мені потрібно для розробки трубопроводу АЦП, так синфазно напруга на кожному етапі має бути таким же (це повинен? ).

2.
після того як я calculte г і ідентифікатор для кожного транзистора, як я можу їх зміщення (найбільш активну участь моментом є зміщення 3 NMOS в стеці, наприклад, для введення NMOS телескопічні), це право процедура, по-перше допомогою ідеального " В постійного струму ", щоб диск ворота, а потім проектуванні ланцюга зсуву до зміщення ворота?
або ви можете розповісти мені деякі загальні методи для цього.

Ви можете дати деякі евристичні поради?

1.Звичайно, можна і рекомендується.В іншому випадку ви б у кінцевому підсумку з багатьма
різних загальних напруг режим, який ускладнює дизайн.
2.Для досягнення оптимального зміщення, що означає, якщо у вас є 3 або МОП NMOS штабелями, ви орієнтуєтеся мати вихід висота близько 3 Vdsat над землею або Vdd-3Vdsat.Візьміть будь-який підручник Кен Мартін або аналогові ланцюги Разаві дизайн, і ви повинні бути в змозі знайти один.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back