Як зробити бібліотеку файл, який веде себе як Keil бібліотеці?

H

hock

Guest
Я зібрав багато хто з моїх часто використовуються виклики функцій і драйверів в систему, щоб Lib файл. Все добре працює, якщо я включаю Lib файл у проект і файл заголовка в основний файл с. Я отримую багато warining повідомлення для підпрограм і виклики функцій я не використовую. Як я можу зробити Lib файл, який веде себе так само, як Keil Lib файл (тобто немає необхідності включати його в проект і не незатребуваною попередження сегменті)? Завдяки скакального

[Цитата = скакального] Як я можу зробити Lib файл, який веде себе так само, як KE * IL Lib файл (тобто немає необхідності включати його в проект і не незатребуваною попередження сегмент)? [/Quote] Keil посилання підпрограму в рамках Lib по "модуль", а не тільки називаються підпрограмами (усі коду буде включений, які вони побудували у модуль). Ви можете розділити функції на кілька окремих C файли, а потім побудувати все в LIB. (Тобто файл C як модуль в LIB) До речі, "недоречно Попередження Сегмент" є не тільки попередження, незатребуваною частини з'їсть ваш код і ОЗУ. Щоб додати "NOOVERLAY" в Link Control, яка дозволить прибрати попередження. КЮР

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back