Як змінити вхід або порт імпедансів вихід?

G

Guest

Guest
Привіт всім

S-параметрів завжди пов'язані з певною вхід або вихід порту опору.Як я можу змінити ці імпедансу?

Спасибі і до побачення

D.

Є алгебраїчних рівнянь, які переходять до значень з різних джерел і значень навантаження.Я бачив їх у текст книги, але їх не пам'ятаю.Спробуйте подивитися через кілька книг в вашій бібліотеці.

Г-н D.

Що ви маєте на увазі під зміною значення paramters S?Ви маєте на увазі перетворити параметр в інших подібних paramters Y, наприклад, чи що?Colombo2

Привіт,

S Pars визначені (нормований) до деякої зручний хвильовий опір портів схеми.Як правило, 50 Ом, але вони можуть бути перенормірованной будь-який інший опір портів належного S матриці маніпуляції.Як зазначено вище, ви можете знайти це в багатьох підручниках, як правило, покриваються на самому початку книги, оскільки вона є одним з основних питання.Ви також можете зміна референтних літаки, на яких S визначені параметри - знову ж матриця S маніпулювати.

Будь-які подробиці на цю тему для вас, щоб довідатися про себе, ці засади РФ / НВЧ теорії!

flyhigh

Mr.D, ви хочете змінити відображення coeffience? S11 = (ZL-Zc) / (Z, Zc);
Ви повинні зробити Zl ~ = Zc.and шукати номінальної S в підручнику або Refrence
[Цитата = "flyhigh"] Привіт,

S Pars визначені (нормований) до деякої зручний хвильовий опір портів схеми.Як правило, 50 Ом, але вони можуть бути перенормірованной будь-який інший опір портів належного S матриці маніпуляції.Як зазначено вище, ви можете знайти це в багатьох підручниках, як правило, покриваються на самому початку книги, оскільки вона є одним з основних питання.Ви також можете зміна референтних літаки, на яких S визначені параметри - знову ж матриця S маніпулювати.

Завдяки в усіх.

Я думаю, що потрібно змінити питання.S-параметрів не є проблемою, але:
Як я можу змінити значення імпедансу в порту?

Я припускаю, що він встановлений в 50 Ом за замовчуванням, правильно?

Спасибі

D.

Г-н D. пише:

Завдяки в усіх.Я думаю, що потрібно змінити питання.
S-параметрів не є проблемою, але:

Як я можу змінити значення імпедансу в порту?Я припускаю, що він встановлений в 50 Ом за замовчуванням, правильно?СпасибіD.

Порт опір встановлюється максимальна передача потужності (сполучених збіг).Зазвичай 50 Ом.Тим не менше, опір трансформаторів, як правило, прийнято, щоб відповідати змінити порт опору.Загальні-Source підсилювачі з degenration є яскравим прикладом, де опір перетворення, прийняті для боротьби шуму.

Colombo2

Ось моя 20 центів:

Порт імпеданс є свого роду штучним.Це в основному detemied по конфігурації поля, а іноді може принести фіктивні результати, особливо якщо ви каскаду (мережевий рівень) в структурах, де інтерфейс представлять області розривів.Вона визначається в основному не думати на полях і в мережі замість.У кожної великої програми, я знаю, завжди є можливість перенормування доступних S-параметрів для різних значень.Ви просто повинні піти через керівництво і знайти його.Або, якщо хочете, я можу надіслати вам формулу зробити це вручну.
При роботі з хвилеводів, треба вдаватися до GSM, в якому кожен режим несе свій імпеданс (hense ім'я) і, отже, бути обережні, коли каскадних мультимодальних пристроїв.
З Вашого повідомлення не ясно, для мене, яку структуру ви маєте справу з.Якщо це хвилеводу, ви не повинні, якщо абс.імпедансів необхідні зміни.Спробуйте попрацювати на рівні GSM.Якщо це мікросмужкових або інші відповідні структури перегляду тривіально.

З повагою,

Чен

спасибі р-н.Чен.

Що ми намагаємося зробити, це перевірити деякі формули і спрощеною еквівалентної cirquit (так що вони можуть моделюватися в "Microwave Office") від "розриву".Це різкий стрибок діаметр внутрішнього провідника "задобрити" провідника.Передбачається (і літератури показує, що теж) у тому, що стрибок може бути виведена на конденсаторі.
Хвильові опору провідників не 50 Ом.Справа тепер у тому, що відображення в порти такі великі (з-за різних опорів у портах і на "задобрити"), які refletions індукованих стрибати вже не "видимі".
Так за мету змінити порт імпедансів, щоб ми могли ліквідувати віддзеркалень, викликаних портів.

Дякуємо за допомогу ур.

D.

Я не впевнений, я повністю розумію, але, будемо намагатися надавати деяку інформацію.Схоже, що у вас є два коаксіальних кабелів, кожен відрізняється тим, що 50 Ом і різка зміна між ними.Моя перша думка буде використовувати їх (навіть у MWO) з їх імпедансів порт, а не нормалізації до 50 Ом.Вам не потрібно нормалізувати їх 50 Ом, якщо ви збираєтеся оцінювати їх мережі Analyzer.If ви хочете тільки чисельно витягти розриву я думаю, роботи з GSM, а не 50 Ом.Іноді інженери одержимі 50 Ом, але це рідко.

Сподіваюся, що це допомагає.
Якщо ви хочете, ви можете мені особисте повідомлення з Вашим структурою, і мені доведеться шукати.

Cheng

Ще раз спасибі!

тепер ми вирішили цю проблему.ми з'ясували, що "перенормування" варіант на пост процесор робить саме те, що нам потрібно: це normaizes S-параметрами в певній імпедансу порту.ось воно що!

Велике спасибі.

до побачення

D.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back