Як зберегти забороненої зони вихідна напруга постійним?

Я не міг зрозуміти whay ви пишете, БГР буде генерувати вихідний напруга Автономні на VDD. Зміни невелика, з VDD зміни.

Може бути, ваша функція OTA не вдалося

BGR я розробив також має погану stability.The votage вихід змінилося з різними VDD. О. є правильною і гарною продуктивністю, і я також використав каскодной. Всі транзистори працюють в насиченні. Коли VDD змінилося між 8v в 18v, вихід змінилося 20mv.I не знаю, чому. Я сподіваюся, що хтось може сказати мені, як поліпшити PSRR! Thand у дуже!

Ключовим моментом для розробки низький темп. посилання дрейф ширини забороненої зони є виконання ОУ, я думаю, можливо ВП не добре працювати над вашим зацікавленим діапазон харчування. таким чином, високий коефіцієнт посилення, достатній запас по фазі, високої PSRR, невеликі смуги пропускання ОУ необхідна для малого ТК продукції за темп. діапазон і асортимент харчування. б-р, Сората

Перш за все, необхідно гарне проектування схеми PSRR, другий вам потрібно буфера і fliter VBG вузла.

точно так само як yaxazaa сказав, що якщо AMP добре, то спробуйте покласти кришку на виході

поточне занадто великий ~~~~~ я зустрів неприємності. менші поточні в забороненій зоні філії regeration.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back