Як зберегти забороненої зони вихідна напруга постійним?

R

realtek

Guest
Я стикаюся з великою проблемою, на мій забороненої зони ланцюга вихідної напруги Vo буде змінено whne вхід VDD змінив мені потрібна спеціальна схема Bandgep, щоб гарантувати, коли вхід Vdd зміни, але вихідної напруги Vo змінилася лише в дуже невеликий діапазон Чи стаття або книга спеціальності обговорення забороненої зони трасі?

Ширина забороненої зони вихідного напруги не повинна залежить від VDD Напруга харчування. Вона повинна залежати тільки від енергетичної щілини Кремній (1.12eV) між валентної зони і зони провідності. Можливо, вам слід перевірити PSRR вашого підсилювача, і, можливо каскодной деякі джерела струму для вирішення вашої проблеми

ч ** P: / / users.ece.gatech.edu / ~ rincon/classes/ece4430/handouts/l39_bg.pdf

Я думаю, що це ваш поточний дзеркало problem.or ваш erramp це не добре для вхідного діапазону.

BGR має погане регулювання лінії. Для поліпшення лінії регулювання можна було б використовувати каскодной або попередньо регульованої подачі. Нестабільність вихідної напруги являє собою явище, округ Колумбія, основною метою є підвищення опору, тобто опір пристрою МОП "патронів" повинно бути набагато більше, ніж сума діоді опір і опір послідовно з ним [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано через 2 хвилини: [/ колір] [/ розмір] BGR має погане регулювання лінії. Для поліпшення лінії регулювання можна було б використовувати каскодной або попередньо регульованої подачі. Нестабільність вихідної напруги являє собою явище, округ Колумбія, основною метою є підвищення опору, тобто опір пристрою МОП "патронів" повинно бути набагато більше, ніж сума діоді опір і опір послідовно з нею я сподіваюся, що ваші транзистори знаходяться в глибокому насичення, коли живлення різноманітним. Також подивіться, що відбувається з завантажувального

Оформити замовлення книги скачати EDA форуму є кілька т теза BG та документи

Вибачте. Я не бачу ніякого відношення, що ширина забороненої зони напруги повинні бути з "повинно залежати тільки від енергетичної щілини Кремній (1.12eV) між валентної зони і зони провідності". Ширина забороненої зони напруги називається тому, що його нульовий ТЗ тільки навколо забороненій зоні silison. Перевірте поточне дзеркало, краще ви можете використовувати каскодной поточне дзеркало, якщо напруга живлення не є проблемою, наприклад VDD> 3В. Також перевірте ваш підсилювач помилки, якщо отримати не вдається (наприклад, <50 ~ 60 дБ відкритих отримати цикл), щоб сформувати замкнутий контур зворотного зв'язку. Перевірте розмір ваших поточних дзеркал, особливо довжини каналу. НЕ використовуйте короткі пристроїв каналу так як ми хочемо, щоб уникнути проблеми довжина каналу модуляції. Я вважаю, що ви не не означає vaired BG з VDD тестувався з процесом кути. Або будуть інші питання.

1.check ваш AMP з PSRR 2.check завоювати ваше AMP, коли VDD змінилися

Ширина забороненої зони напруги називається тому, що його нульовий ТЗ тільки навколо забороненій зоні silison. Це правда.

Я думаю, більшість змогу, що вхідний діапазон ваших Ampilfier не достатньо для вашего VDD діапазон зміни.

Перевірте сигнальний шлях між VDD і ваш забороненої зони виходу. Перевірка при VDD зміни, не транзисторів працює в правом держав. Також ви можете створити кілька регулятора, якщо вам потрібно низькою TC (наприклад, до 10 ppm), який може допомогти спростити завдання

Я впевнений, ур Правила Лінія посилання не правильно! Pls перевірити ур ланцюг зсуву, може бути, точка зміщення операції зміни з VDD.

Я згоден, що це проблема лінії регулювання, ймовірно, пов'язано з використанням малої довжини каналу, які дають низький вихідний опір.

У мене є питання мій БГР вихідної напруги followes змінювати вихідний puwer. Здається, що операційний підсилювач не працює. мій усе пуску схема нормально працювати. У чому причина?

якщо ви йдете по формулі вашого CKT для вихідної напруги, вона повинна бути визначена група voltage.If розрив формула права це означає, що транзистори або БЮТ або моделі є деякі проблеми

читання книг, написаних Алленом і Грей, expecially проблеми в розділі 4 Аллена

поточне дзеркало problem.or ваш erramp не добре

Вихідна напруга забороненої зони посиланням зміниться в іншому кутку, таких як TT, і далі, сс. Значення резистора також affent з напруги, але це unimpossible якщо ТЗ і PSRR дуже низький.

[Цитата = pk3316] Перевірте сигнальний шлях між VDD і ваш забороненої зони виходу. Перевірка при VDD зміни, не транзисторів працює в правом держав. Також ви можете створити кілька регулятора, якщо вам потрібно низькою TC (наприклад, до 10 ppm), який може допомогти спростити завдання [/ цитата] будь ласка, поясніть мені, що в хвилину (частина на мільйон) шт кошти для ТЗ? робить ТЗ завжди використовується одиниця мВ / С??

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back