Як визначити CPW в КНТ MWS?

A

abti

Guest
що це кращий спосіб привернути хвилеводу порт (компланарних хвилевід) для живлення антени в КНТ?

я повинен намалювати прямокутник видавлювання з поверхні підкладки, або я можу визначити порт особа безпосередньо на підкладці в очі?

ве я спробував перший варіант, але мій результат повністю відрізняється від дизайнера.або відбиття дуже висока або стільки riple.

Привіт abti,

виділити центральний провідник і розширення порту в м и (х / у) напрямку, кількість досить для порту мод для пропаганди, (додаю також частина землі).Якщо антену, використовуйте всі відкриті кордони.Виконати один раз, і якщо Є брижі у свою чергу втрати, активний фільтр AR в наступному запуску.

Сподіваюся, що це допомагає.

Element7k

abti пише:

що це кращий спосіб привернути хвилеводу порт (компланарних хвилевід) для антени харчування в КНТ?я повинен намалювати прямокутник видавлювання з поверхні підкладки, або я можу визначити особу порт прямо на обличчі підкладки?ве я спробував перший варіант, але мій результат повністю відрізняється від дизайнера.
або відбиття дуже висока або стільки riple.

Привіт Element7k,

спасибо багато., Що дійсно допомагає.я вибрав електричний кордоном для Zmin і це було помилкою.Тепер я отримав опір лінії розраховується.

Але зараз я з проблемою Фарфілд.вирішувач сказав, що деякі матеріали, ДВК стосується кордону, які можуть призвести до неточностей в результаті Фарфілд.справа в тому, я навіть і не визначити який-небудь матеріал ДВК в моїй структурі.(Я вибрав відкритої кордони для всіх, але для Zmax я поклав відкритої кордоні додати простору-за Фарфілд).

(Я хотів, щоб приєднувати мою модель, але файл мода тут не допускається)

Привіт abti,

Pls застібати ур проекту з використанням макро -> файл.Потім виконайте завантажити будь ласка.Може бути, перевірити backgnd матеріалу.

Cheers,
Element7k

abti пише:

Привіт Element7k,спасибо багато.
, Що дійсно допомагає.
я вибрав електричний кордоном для Zmin і це було помилкою.
Тепер я отримав опір лінії розраховується.Але зараз я з проблемою Фарфілд.
вирішувач сказав, що деякі матеріали, ДВК стосується кордону, які можуть призвести до неточностей в результаті Фарфілд.
справа в тому, я навіть не визначити будь-які матеріали, ДВК в моїй структурі.
(Я вибрала відкриті кордони для всіх, але і для Zmax я поклав відкритої кордоні додати простору, тому що в Фарфілд).(Я хотів, щоб використовувати ваш модель, але файл мода тут не допускається)

Привіт Element7k,

ПК я працюю над КНТ зламалася, і вони до цих пір не можуть це виправити.Так що я в даний час працює на UNIX з HFSS.Чи можу я відправити особисте повідомлення UA, якщо я потрібна допомога з КНТ раз шт нормально?

на мій погляд, підібрати краю точок і центральної точки горизонтальній площині, то вибирати РГ портabti пише:

що це кращий спосіб привернути хвилеводу порт (компланарних хвилевід) для антени харчування в КНТ?я повинен намалювати прямокутник видавлювання з поверхні субстрату або може я визначити особу портів просто на обличчя підкладці?я ве спробував перший варіант, але мій результат повністю відрізняється від дизайнера.
або відбиття дуже висока або стільки riple.

Здравствуйте,

Я використовую КНТ V.5.Я намагався моделювати просту структуру.Це CPW закінчився щілинної антени.Я маю підставу металу.
Я визначив хвилеводу порт, шість разів подачі ширину.
Опір лінії в 2-D результаті тільки 14 Ом.Вона повинна бути близько 60 Ом.
Будь-яка допомога, будь ласка.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back