Як безліч PWM для ПОС 16F877A

R

Rooney_04

Guest
привіт, як я можу встановити цей PWM для 20 МГц в ПОС 16F877A? чи можу я отримати вихідний код повинен бути краще, так як їм нове для програмування PIC

Тут ви йдете: Але це різні PWM. Змінити цикл відповідно. # # Включають включають недійсним Main () {Int = 0xFF; TRISC = 0x00; CCP1CON = 0x0C; PR2 = 0xFF; / / встановити PWM періоду приблизно 19.53KHz для (CCPR1L = 0xFF, CCPR1H = 0xFF; CCPR1L> 0x00, CCPR1H > 0x00; CCPR1L -, CCPR1H -) _delay (100000); T2CON = 0x04;}

До речі, ви могли отримати найкращі програми поки ви google@net.Try навчитися програмуванню і спробувати зробити це своїми власними. З повагою, Jerin.

Якби я міг, що програма з цим кодом. Я можу перевірити його в Proteus бачити графа?

Ось код для PWM на асемблері зроблено в компілятор MPLAB. З повагою, Jerin.

привіт спасибі .. але компілятор я використовую PIC C Compiler. так вихідного коду MPLAB ви (incomplete_jerin) дав мені можуть бути використані в цьому компілятор так?

для incomplete_jerin код, вам потрібно тільки MPLAB, тому що це вже в АНМ [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Поштові додали о 13:38 -------- - Попереднє повідомлення було в 13:36 ----------[/SIZE] [/ Так COLOR], використовуючи осцилограф. Я тестував його з Proteus симулятор =)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back