Яка різниця про борт і аналогових інтегральних схем?

T

triquent

Guest
що різниця про це рада (аналогові ланцюги дизайн), а наступний рада (аналог IC дизайн і верстка)?нових членів тільки бентежить назва?

привіт triquent
Я розумію ваше замішання.Будь ласка, спробуйте читати ці рядки.

У теорії: Analog Circuit Design є використання конструкцій з людей, які розробляють дизайн аналогових ІС.

Analog Circuit Design, не все одно, як аналог IC (операціоннікі, наприклад!) Виробляється, як же їх розташування, він просто використовує його.

Слово ІК яка відокремлює один широко цих двох областей, як це слово двох областей проектування електронних використовувати його дуже часто.Один (аналогові ланцюги дизайн) виглядає IC в Macrovision, а інша знаходиться в мікрорівні дизайн / макета.До речі, ви, можливо, ніколи не почуєте слова PCB (Ви його дизайн Analog), але в аналогових інтегральних схем ніколи, але замість цього ви чуєте "макет".

Сподіваюся, це допоможе вам відрізнити ці дві речі.

Спасибі!Але я знайшов у цьому розділі люди також обговорити проблеми Analog IC.Крім того, я не знайшов великої різниці про обговорення питань у цих двох рад.

Ви не можете розділити ці дві проблеми повністю, тому ви можете знайти ту ж тему в двох категоріях.

Інтегральні мікросхеми становлять аналогові ланцюги.
Ось насичена опа, PLL, ширина забороненої зони, A / D, D / A, і фільтр ...... схема обговорення.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back