Яка програма перетворить VHDL код логічний блок?

B

buts101

Guest
Я VHDL код для 16 розрядних процесорів ...Мені треба перетворити VHDL код для окремого блоку логіки ... (і, або, блок керування, трістабільний).Яка програма робить саме це ... Plz рекомендуємо програмного забезпечення ...

Якщо ви хочете реалізувати свій код в FPGA, необхідно дизайн компілятор / синтезатор і реалізації пакету (місце і маршрут, програмування файл генератора).Це залежить від постачальника FPGA який ви обрали.Якщо ви використовуєте Xilinx FPGA Xilinx пропонує безкоштовний (WebPack) версію свого середовища проектування ISE на своїй домашній сторінці.Цей дизайн навколишнього середовища може показати синтезованих VHDL як RTL схемою.
http://www.xilinx.com/ .

Хоча я не розумію ваше запитання повністю - компілятор не буде синтезувати "пульт управління" блок процесора - блок управління може бути описана як окремі схеми, або, як показано блоку, якщо це окремий компонент - компілятор VHDL заходів Netlist примітивів проектування - логічні функції, елементи пам'яті, мультиплексори, АЛУ, мультиплікатори і такі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back