Що є кращою книгою для вивчення ПОС і де його отримати?

M

mohamed saleh

Guest
Я новачок в ПОС я хочу знати, що це краща книга для вивчення ПОС і де можна iget цю книгу з інтернету Я хочу також ПОС чіпа з числом Є багато ПІК чіпів, доступних на ринку

Салам. Які pogramming мовою ви збираєтеся використовувати? Bye.

Я збираюся використовувати як монтаж і C

2 самих загальних ПОС використовуються початківців є PIC16F877A і PIC16F84A.

84А більше не знаходиться у виробництві. один з самих commenly використовується в даний час є PIC16F628A у Subs 84а. якщо не помиляюся, F88 інший варіант, який уявляв. якщо і хочуть використовувати ASM, і можете почати з MPLAB. і якщо і хочу почати з C, то і можете спробувати MikroC від Мікроелектроніка. і навіть можете отримати HTML Керівництво по ПОС там. Гарне місце для початку. особисто я вчуся PicBasic Pro від microengineering. Удачі там. Якщо і робити деякі пошуку тут, я думаю, Theres багато інформації в EDA, що і можна дізнатися (для початківців) без Хавін, щоб отримати книгу. Хоча книга допоможе і навіть більше. щасливі навчання п щасливі пошуку.

Привіт, гарна книга на вбудованих дизайн в цілому "Embedded C" по Pont Michael J. Інша книга "ПІК мікроконтроллер проекту книги" і "Майк Предко путівник по ПОС" Я думаю, ви можете знайти всі ці книги на завантаження / скачування на цьому форумі. Для номерів ПІК Чіп, я почав з 16F84, але воно не буде замінено 16F628 який має деякі корисні вдосконалення. Для C компілятори я пропоную High Tech C Compiler інтегрований з MPLAB, перевірити свої веб-сайти для демо (Ithink він компілює для 16F628 безкоштовно). Програмування в C економить багато часу і отримує ваш проект працює набагато швидше, звичайно компроміс ви отримаєте більший розмір коду і, можливо, повільніше, ніж те, що ви можете отримати використанням асемблера. Важливо зробити зараз, щоб купити або зробити самостійно ПОС програміст багато конструкції наявні на веб (JDM програміст простим і легким). У Infront ПІК дані з вас, отримати ПОС фішки і отримати його, починаючи з найпростіших процедур, як миготливий світлодіод, то крок його, читаючи деякі входи (перемикачі) і відображення результатів на СВД. Останнє ви будете з'ясувати собі, як ви йдете. Gam

hxxp: / / www.phanderson.com / МКБ / tutorial.html PIC16F87X_tutorial_sample з phanderson використанням CCS

Я думаю, 16F88 є кращим вибором, ніж 16F628A або ви можете спробувати 16F877A для отримання додаткової I / O. Якщо ви використовуєте C ви подивіться на приклади з www.microchipc.com photonix

Здравствуйте, хороша книга на вбудованих дизайн в цілому "Embedded C" по Pont Michael J. Інша книга "ПІК мікроконтроллер проекту книги" і "Майк Предко путівник по ПОС" Я думаю, ви можете знайти всі ці книги на завантаження / скачування на цьому форумі.
Де я можу знайти цей розділ з завантаження? :) Дякую:)

Читайте Мухаммед Алі Mazidi - PIC мікроконтролерів; одним з кращих. C-монтажні і покрита для 16F серії. Спасибі

Так, книга Mazidi є кращим і охоплює С і Асамблеї як для 18F серії не 16F серії.

Я., в його правильності. Це для 18F серії. Спасибі.

Привіт Я думаю, що ця книга корисна

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back