Що є кращим програмним забезпеченням для надання допомоги в конструкції антени?

N

newbie101

Guest
Привіт Все, Чи можу я дізнатися плюси і мінуси різних комерційного програмного забезпечення для антени дизайн ... Наприклад -> Ansoft конструктора, Microwave Office і т.д. завдяки newbie101

Я думаю, що буде довга дискусія Однак для плоских антен у вас є кілька IE3D вибір (я працював на нього, і це було просто чудово) Momentum (я його не мають, тому я не можу сказати) для 3D-структур у вас є HFSS CS Мікрохвильова Studio XFDTD мікросмужками всі з них мають свої переваги і недоліки в залежності від ваших конкретних потреб тому вам потрібно бути більш конкретним, в якій додаток добре, що Adel_48 BR

Привіт там, я використовував IE3D антени для цілей дизайну. Це хороший інструмент ... спробуйте це.

ADS імпульсу не погано для starter.however, HFSS є більш точною, заснованої на FTDM.

Я вирішив використовувати КНТ Мікрохвильова Studio. Хто-небудь тут є керівництво і підручник для даного програмного забезпечення. Я буду дуже вдячний, якщо Ви могли б розмістити його ... так що я можу завантажити.

Мій досвід говорить мені, що для 3D проблеми HFSS є найбільш точним і ефективним. Побачимося.

2D-IE3d, дуже корисно. 3D-HFSS, точним.

для 2D досить сонет. Для 3D я КНТ і HFSS. Я думаю, КНТ є більш підходящим для високого сигналу цифрового дизайну і HFSS більш apropiate для ВЧ / НВЧ дизайн

Привіт всім, я думаю, що програмне забезпечення на основі підходу двухполупериодного дуже здорово. Але це не просто модель (необхідно навчання і мають досить пристрасті) розрахунок сам займає багато часу. Я маю на увазі, було б краще, в першому наближенні для дизайну, ми використовуємо деякі аналітичний підхід / наближення, як дано в багатьох підручниках (Balanis, Краус, Стацман і т.д.). Проф зазіхнув пише книгу про її близько 20 років тому з основним-коди (я не впевнений, чи є інший великої коди в інших мовах програмування сьогодні). Таким чином, ми можемо отримати деякі приблизні дані (геометричні або матеріалу) через цей простий і швидкий розрахунок. На другому етапі, то можна зробити невеликий розрахунок з HFSS, IE3D, КНТ і так далі стосується

Сонет Lite є кращим програмним забезпеченням, і це безкоштовно

Для антени микрополосковой конструкції ви можете використовувати Microwave Office або сонет програми ...

Для плоских антен, я використовую Ansoft ансамбль С.В. (на основі досвіду, його не так вже й погано: D) для 3D-структур антен, для мене, краще XFDTD! (Ей, мені потрібен час, аналіз галузі). Altought багато інших говорять, що HFSS або CST і раніше кращий .... залежить від ваших потреб, я думаю,

привіт, я думаю, кожна людина підходить для деяких додатків, ansfot конструктор для ФСС, КНТ для 3D-додатків, HFSS швидше, але великий обсяг пам'яті потрібно

залежить від Wat тип антени, що і хочете імітувати ... як плоских антен, і може використовувати IE3D .. Я використовую його для моєї антени PIFA .. дійсно хороший

Якщо антена верстат, я рекомендую Конструктор Ansoft (мама), це швидко і точно. для 3D антен Ansoft HFSS добре.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back