Що таке "об'єднання петля"?

A

albred

Guest
деякі мережі мають взаємозв'язок циклу.Це повідомлення відображається, коли я використовую PC читати SPEF файл; SPEF файл витягується Star-XT та інформації РК у SPEF файлу складає близько дизайн після докладно маршруту.
Чи є хто-небудь знає, що робить підключення циклу значить?Тому що деякі мережі мають з'єднувальні петлі, терміни розрахунку недостатньо точна так PrimeTime дасть нам результат STA, більш відрізняється від ПК.

Я думаю, з'єднувальні петлі, ур є згадки повинна бути зворотного зв'язку в ланцюгу або SNAKE шлях в ланцюзі,

У цьому шляху виходу буде зворотного зв'язку в схемі в якості вхідних даних,
тому ми повинні сказати, що інструмент цей особливий шлях зворотнім зв'язком і поставити інструмент для обробки по-іншому,
таким чином ви можете зменшити відмінності в термінах доповідь для PT PC,

Практично в ІС цикл буде створена, якщо йде від чистого померти, щоб пакет PCB і назад в пакет і померти.EDA інструментів досить розумні, щоб нехтувати іншими даними і зробити припущення в той час як caliculating паразитних в смерті.

Як ми знаємо caliculating індуктивності ми потребуємо в поточному loop.So нам потрібні дані про смерть, упаковки та друкованої плати caliculate індуктивності, пропонованих net.Since дуже важко в клуб разом всі дані при аналізі ми використовуємо поняття "часткового Inducatance", який не має ніякого значення в реальному world.We робити цих припущень при цьому екстракції паразитних.Хоча EDA інструментів точні і розглянути важливі ефекти, такі як returm шляхи впливу на основні чистої тощо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back