Що таке еквівалентний опір цієї мережі?

Це значення розраховується з використанням 2% резисторів терпимості, відомий джерело енергії і гарного старого рівняння R = V / I, як там було так багато плутанини. Я хотів показати, що практичний результат практично дорівнює 500ohms розраховується з теоретичних методом, але жарт дійсно crackjaw один і дуже сподобалося!!!-D

Це значення розраховується з використанням 2% резисторів толерантності
я бачу. Але в заплутаній точки, точне значення виходить за межі допуску. І проблем з мережею вправи не люблю E48 або E96 опором.

Я спробував, що схема в лабораторії і отримали 490R. Теоретично його 500R. Я хотів бачити поточні шляху. Проблеми мережі вправи можуть наплювати на E48 або E96 серії ----- експерименту методична процедура проводиться з метою перевірки, фальсифікація, або встановлення достовірності гіпотези. Експерименти сильно розрізняються за своєю мети і масштабу, але завжди покладатися на повторюваних процедур і логічного аналізу отриманих результатів. Дитина може виконувати основні експерименти, щоб зрозуміти природу гравітації, а команди вчених може зайняти роки систематичні дослідження з метою поліпшення розуміння явища. (Не мої власні слова, витягнуті з нетто)

О.Т.:
... Природа гравітації ...
... Поки невідомо, отже, не можуть бути синтезовані з інших відомих джерел енергії. Але хто ж літаючі тарілки добре знав про це, оскільки, як ми знаємо, виробництво цих літаків диск буде основним застосуванням генератора гравітаційного поля. Керім Цілком таємно: посмішка :: Інше застосування порушити траєкторію супутник при проходженні в просторі над регіону.

Що було б, якщо опір R3 і R6 були 2k замість
загального гуманного використання MatLab >> r1 = 1000;? R2 = 1000; r3 = 2000; r4 = 1000; r5 = 1000 ; r6 = 2000; >> G = [1/г3 +1 / R4 +1 / R5, -1/r3, -1/r5; -1/r3, 1/r1 +1 / R2 +1 / R3, - 1/г2; -1/r5, -1/r2, 1/г2 +1 / r5 + 1/r6] >> E = [1 0 0] >> Потрібен = E / G * E 'Req = 583,3333 >> щурів (Req) анс = 1750/3 >>

Я не впевнений, _Eduardo_ права. Моделювання дало мені 500 Ом.

Правильно, ось і відповідь. Загальне рішення (одна з форм його), не використовуючи Matlab, але виявив, вручну, використовуючи метод Міддлбрук є: R4 | | Потрібен, де: Ур = [(R1 + R3) | | (R5 + R6)] * [1 + ( R1 | | R3 + R5 | | R6) / R2] / [1 + ((R1 + R6) | | (R3 + R5)) / R2]

Це міст Уїтстона, таким чином, не буде струм, що протікає через R2, і, отже, екв. Опір = 500 Ом

Отримав відповідь, хлопці. Я не знаю, чому я зробив помилку. У всякому разі справив великий спілкування з усіма вами. Спасибо.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back