I
iVenky
Guest
Я просто хочу, щоб перевірити мою відповідь. Що еквівалентний опір цієї мережі?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
[url = http://www.tina.com/English/tina/course/5wye/wye] Уай дельта-і дельта-перетворення для зіркою [/URL]Я просто хочу, щоб перевірити мою відповідь. Що еквівалентний опір цієї мережі?
його 0,6 бачили R4.Я знаю, що це дельта OT зіркою. Мені просто потрібно перевірити мою відповідь. Просто скажіть, що ви отримаєте. Багато хто запитує, що між. Мені потрібно опір дивлячись у R4.
Потрібен (в R4) = 0,5 КЯ стане ясно на цей раз. Мені потрібно, щоб замінити всі опору однієї опору.
Два голоси проти одного ... здається, ви виграєте ... Але ... Будучи ледачим, я просто звернув мережі LTspice і я надав R4 від джерела струму 1 А. Я отримав на R4 500, що означає, що джерело струму бачить 500R. Отже, конкурс між вами і LTspice: кручена:екв. acroos опір R4 = 0,6 К
істина не вирішується більшістю голосів. ;-)Два голоси проти одного ... здається, ви виграєте ...
нагадує мені анекдот про інженера, фізика і математика, вирішення проблеми "Скільки буде двічі по два?" Інженер, не думає і говорить: "Мова йде про чотири". Фізика починає обчислювати, то через хвилину: "Це 3,9998 + / - 0,0015". Математик вважає, протягом тривалого часу, ніж, нарешті, каже: "Рішення існує". І після чергового довгого часу ", і це кінцеве".Яку відповідь? Це 487 Ом (+ / - 2%)
Ха-ха, це освежающе веселий [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Повідомлення додано в 1:36 ---------- Попереднє повідомлення було в 1:36 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Я отримую 2/9 (IE) 0,22222.нагадує мені анекдот про інженера, фізика і математика, вирішення проблеми "Скільки буде двічі по два?" Інженер, не думає і говорить: "Мова йде про чотири". Фізика починає обчислювати, то через хвилину: "Це 3,9998 + / - 0,0015". Математик вважає, протягом тривалого часу, ніж, нарешті, каже: "Рішення існує". І після чергового довгого часу. ". І його кінцевим"
вина буде більш повчально, якщо ви скажете, як ви розрахували результат. Найпростіший спосіб використання симетрії схеми, вперше згадується erikl і показали по детальному kak111. Це дозволяє вирішити проблему, простим в розумі, метод кращих інженерів на мою думку, без цієї симетрії, стандартні методи розрахунку мережі повинні бути використані. Для поетапного вирішення, зірка-трикутник перетворення корисно, як сказано. Рішення системи лінійних рівнянь, це ваш останній Ressort в будь-якому випадку.Я отримую 2/9 (IE) 0,22222.