Що таке еквівалентний опір цієї мережі?

I

iVenky

Guest
Я просто хочу, щоб перевірити мою відповідь. Що еквівалентний опір цієї мережі?

Так, між якими точка - все залежить від цього питання.

Я просто хочу, щоб перевірити мою відповідь. Що еквівалентний опір цієї мережі?
[url = http://www.tina.com/English/tina/course/5wye/wye] Уай дельта-і дельта-перетворення для зіркою [/URL]

Я знаю, що це дельта OT зіркою. Мені просто потрібно перевірити мою відповідь. Просто скажіть, що ви отримаєте. Багато хто запитує, що між. Мені потрібно опір дивлячись у R4.

Я знаю, що це дельта OT зіркою. Мені просто потрібно перевірити мою відповідь. Просто скажіть, що ви отримаєте. Багато хто запитує, що між. Мені потрібно опір дивлячись у R4.
його 0,6 бачили R4.

Я чітко цей час. Мені потрібно, щоб замінити всі опору однієї опору.

Я стане ясно на цей раз. Мені потрібно, щоб замінити всі опору однієї опору.
Потрібен (в R4) = 0,5 К

екв. acroos опір R4 = 0,6 К
Два голоси проти одного ... здається, ви виграєте ... Але ... Будучи ледачим, я просто звернув мережі LTspice і я надав R4 від джерела струму 1 А. Я отримав на R4 500, що означає, що джерело струму бачить 500R. Отже, конкурс між вами і LTspice: кручена:

SPICE є жінка: вона завжди правий ;-). Немає струму через R2.

Два голоси проти одного ... здається, ви виграєте ...
істина не вирішується більшістю голосів. ;-)

Яку відповідь? Це 487 Ом (+ / - 2%)
нагадує мені анекдот про інженера, фізика і математика, вирішення проблеми "Скільки буде двічі по два?" Інженер, не думає і говорить: "Мова йде про чотири". Фізика починає обчислювати, то через хвилину: "Це 3,9998 + / - 0,0015". Математик вважає, протягом тривалого часу, ніж, нарешті, каже: "Рішення існує". І після чергового довгого часу ", і це кінцеве".

нагадує мені анекдот про інженера, фізика і математика, вирішення проблеми "Скільки буде двічі по два?" Інженер, не думає і говорить: "Мова йде про чотири". Фізика починає обчислювати, то через хвилину: "Це 3,9998 + / - 0,0015". Математик вважає, протягом тривалого часу, ніж, нарешті, каже: "Рішення існує". І після чергового довгого часу. ". І його кінцевим"
Ха-ха, це освежающе веселий [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Повідомлення додано в 1:36 ---------- Попереднє повідомлення було в 1:36 ---------- [/SIZE] [/COLOR] Я отримую 2/9 (IE) 0,22222.

Що було б, якщо опір R3 і R6 були 2k, а?

Я поставив 10В через R4. Мій тренажер сходиться на 20 мА струму. Таким чином, еквівалентний опір 500 Ом. Я можу підтвердити, ні струму через R2. Обидва її кінці на 5В.

Я отримую 2/9 (IE) 0,22222.
вина буде більш повчально, якщо ви скажете, як ви розрахували результат. Найпростіший спосіб використання симетрії схеми, вперше згадується erikl і показали по детальному kak111. Це дозволяє вирішити проблему, простим в розумі, метод кращих інженерів на мою думку, без цієї симетрії, стандартні методи розрахунку мережі повинні бути використані. Для поетапного вирішення, зірка-трикутник перетворення корисно, як сказано. Рішення системи лінійних рівнянь, це ваш останній Ressort в будь-якому випадку.

Я згоден з kak111 і з його методом для розбудови мережі. Рішення має бр 500 Ом.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back