Що різниця вектора скалярного аналізатора мережі?

P

pigkiller

Guest
крім того, що нелінійної мережевий аналізатор?

Обидва типи вимірювання параметрів два порти.Векторного типу дає величини і фази.Скалярного просто величини.

Я ніколи не чув про нелінійної мережевий аналізатор.

Скалярні аналізатор кимось на кшталт sweepped аналізатором спектру
з S11 зачитав (ви можете побачити прибуток або держав, але не вірю
Потужність читання використовувати аналізатор потужності), і дає всі ВНА
S-параметрів.Це тільки основні пояснення

Сподіваюся, це допоможе

pigkiller пише:

крім того, що нелінійної мережевий аналізатор?

Деякі скалярних аналізаторів використовувати джерела живлення датчиків для вимірювання величини.Датчик потужності зазвичай вимірюється сумарна потужність усього спектру (у тому числі основного сигналу і його компонентів вищого порядку)

Існує хороший appnote на @ gilent випробування та вимірювання сайті (замінити @ на), в ньому описуються принципи роботи

http://we.home. @ gilent.com/upload/cmc_upload/tmo/downloads/E206COMPTEST_NABASICS.pdf

NA-и можуть бути скалярного і векторного типу, але виявлення режими також може бути широкої смуги (діод) і вузької смуги (налаштований приймач).

Я маю на моїй роботі скалярного аналізатора мережі з широким детектор діод групи, і кілька разів він дає мені багато головного болю з-за широкого природи смуги детектор (особливо, коли я тестування фільтрів): він дуже чутливий до гармонійним Зміст генератор розгортки.

З повагою, Al

Нелінійні мережевий аналізатор може дати вам також амплітуди і фази гармонійного, породженою нелінійної ланцюга.

Я був у майстерні Agilent в минулому році, коли вони представлені нелінійні / великий номінальної S НС.Нелінійні НС на даний момент на стадії розробки, це не частина обладнання, але і цілий ряд документів, у тому числі стандартні Н.А., гармонійних т.д. тюнери можна виміряти, як зазначалося вище, повне нелінійне поведінку пристрою.Результати показали досить перспективні для точного прогнозування наприклад, ПА, що стосуються виконання IMD та інших нелінійних параметрів.Цілком лад у використанні, простий вимірювання цілий день exersise в тому числі дуже складних callibration.Навіть mesured інтерпретації даних не прямо вперед, Agilent може зробити це для вас в якості служби.

flyhigh

NVA можна виміряти всі фази параметра

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back