Що вибрати?

G

Guest

Guest
Що мені вибрати?LeCroy WS434 проти TEKTRONIX TDS3034B ...

Я використовую ПЕК осцилографів.
Але тепер я не можу вибрати LeCroy WS434 TEKTRONIX або TDS3034B.

Не могли б Ви поділитися своєю думкою про LeCroy WS434?
Є WS434 TDS3034B краще?

Перевірити характеристики і побачити, яка насправді краще, або які один пропонує кращі вартість / особливості ставлення.
Але LeCroy ніколи не справив на мене враження (і ручки завжди в неправильному місці).Я хотів би піти з Tektronix в будь-який час.

Ми вибрали LeCroy WaveSurfer 500MHz 4Channel моделі і у нас вже є три канали 350МГц LeCroy Уевераннер.
WaveSurfer має 10-дюймовий сенсорний дисплей і працює на WindowsXP, тому ви можете запустити спеціальне програмне забезпечення на ньому. Товщина такий же, але WaveSurfer має набагато більший дисплей, USB / слоти для карт пам'яті.

і я чув, що Tektronix має проблеми шуму в цьому форумі.
що стосується

Правильний з проблеми шуму Tektronix.Спробуйте областей ви зацікавлені в замиканням введення і подивитися, як плоский сліду.Tek має обійти періодичних сигналів з усередненням функції.У середньому це будь-які збої ви можете зацікавити З іншого боку, має Tek викликати функцію збій, де ви можете зробити один тригер покататися на тривалість імпульсу і висота критеріям.

Привіт,

Я тільки що продав свою TDS 784A DSO з повним варіанти (та ж проблема шуму), я Tek 2465B Analog, і я не хочу, щоб обміняти його на будь-який цифровий рамки.Якщо вам необхідно Вахт "складні" сигналу, таких як відео або сигнал від спеціальних датчиків, вам не вистачає дуже багато інформації про DSO.

Я дійсно не знаю, якщо DPO дійсно краще, щоб accorging Tek вони забезпечують додатковий аспект, який схожий на аналоговий характер.

Мені подобається серія TDS30xx, я отримав демонстрації нещодавно на виставці, але вони не мають будь-якого "комплексу" сигнал, щоб показати функції генератора з "чистого сигналу".

Якщо я куплю одну буде TDS3054B ( / -8000)

Мені подобається новий Hameg комбінованих аналого-цифровий, дійсно прекрасний інструмент всього за 1800, але, звичайно, не ШПФ і інші функції, але дуже корисно БПФ по 8 біт перетворюється сигналу?

HC

Продовжуйте Лекрой!
Ви не будете шкодувати про це, навіть якщо його ціна вище!Моє шанування

Будь-яке використання Instek сфери?

http://www.instek.com/GDS-820.htm

HC

Мій TDS 3054B шумно, як і всі його вроджені двоюрідних братів.Він має безліч зручних придбання та математики функції, але це ніколи не буде можливості замінити мій вірний Tek 2467B або 7104 з його полку з плагінами.

в БПФ особливість 3054B іноді корисно, але це не підходить для хорошої аналізатор спектру.

Привіт,

Тим часом я Лекрой 6100 (4 аерожолобами 1 ГГц і 10Gs), щоб перевірити я, напевно, купити його.
Мій останній DSO був TDS784, я продав його головним чином тому що це 1 ГГц сфери не може відображати сигнал з декількох Ls Periode, що є досить великим, відображати дані майже випадково на дисплеї, я це річ обсяг пам'яті проблеми.
Я міг би чудово відображення цього по можливості аналогової та Fluke 123.

Існує величезна різниця в порівнянні з Лекрой TDS784, що я отримав, і я думаю, а також серії TDS3000.Можливо, мені слід порівняти Лекрой 6100 ан Tek 5000 або 7000 серії.

Мені подобається Лекрой, меню, ручки більше логіки, ніж Tek та підсилювач не галасливий, як ПЕК на низькому рівні сигналу.

Купити Лекрой, краще співвідношення ціна / якість, перевірити на веб-сайті Лекрой в області відео, це "життя" Порівняльний TDS3054B і Уевераннер.

HC

tds3034 має 9bits в verticle.I, як я думаю, TDS3000 TDS3000 серії вартість / особливості співвідношення nice.I думаю Instek GDS серії дуже погано осцилографа лише 100 мс / с в режимі реального часу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back