Щоб доставити протягом декількох ПА чіпа?

O

Octago

Guest
in the integrated circuit, can this small current be delivered precisely?

При підключенні кабелю забезпечує струму порядку декількох рік (або навіть

/ А)
в інтегральної схемою, може ця маленька поточного бути доставлений саме?

У зв'язку з цим крайню невелику кількість поточних, є цей сигнал дуже чутливі до перешкод, коли кабель досить довго в чіпі?або є інші проблеми?
to simulate a large circuit, and I found that this small current can not be simulated accurately; In the simulation results, there is a large fluctuation of this small current signal.

Я використовую ultrasim
моделювати великі схеми, і я знайшов, що цей невеликий струм не може бути точною імітації; в результатах моделювання, є велике коливання цієї невеликий поточний сигнал.

спасибо

Моделювання проблеми можуть виникнути з замовчуванням Simulator абсолютної допуски, які є змінними, якщо необхідно.У реальному світі, малі струми, звичайно, може бути важко виміряти.Ємність кабелю можуть бути серйозні проблеми, також механіком interferencs викликаючи струми від внутрішніх зборів ізолятор або п'єзоелектричний ефект.Електрометрії підсилювачів іноді використовують тривісного кабелів з активним Driven гвардії потенціал для зниження впливу ємності кабелю, але найкращою мірою буде рухатися підсилювача сигналу швидше, ніж при використанні довгих кабелів.

спасибі,
Насправді, зараз мені не потрібно, щоб виміряти струм в самом деле, я думав, що станеться, коли цей струм тече в металі рядка в інтегральної схемою, могло бути також досить критично?МКО пише:

Моделювання проблеми можуть виникнути з замовчуванням Simulator абсолютної допуски, які є змінними, якщо необхідно.
У реальному світі, малі струми, звичайно, може бути важко виміряти.
Ємність кабелю можуть бути серйозні проблеми, також механіком interferencs викликаючи струми від внутрішніх зборів ізолятор або п'єзоелектричний ефект.
Електрометрії підсилювачів іноді використовують тривісного кабелів з активним Driven гвардії потенціал для зниження впливу ємності кабелю, але найкращою мірою буде рухатися підсилювача сигналу швидше, ніж при використанні довгих кабелів.

Лише деякі підсилювачі струмів витоку досить низьким, щоб мера Па або фа точно.Так що я думаю, це не просто добитися в розробці чіпів.

applications.

У схемі дизайнера, я радий мати деякі фішки з відповідної специфікації електрометрії
додатків.

Я використовувати BB IVC102 для вимірювання фотодіод темні струму.Слід подбати про КСП layout.Although таблицю спокійний, що струм зміщення внутрішньої операційні підсилювачі є на замовлення РА (менше), а через подвійний вибірки, темно протягом декількох РА може бути легко виміряти.

Для монолітний дизайн onchip, я думаю, ви повинні переконатися, що ізолятори є достатньо надійними (краще використовувати негативну зворотний зв'язок, щоб тримати на рік (або
/ А) проведення проводів майже нульовий потенціал), діагонально amplier нинішніх, а також як пьезо-ефектом згадані МКО ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back