Ще одне цікаве меню РК-бібліотеки

P

picnoobie

Guest
Не пам'ятаю, де я отримав цей, я думаю, що з avrfreaks.net, інакше я б просто опублікувати посилання. Я спробував його з ПОС, він простий у використанні. Не працює з Тхо компілятор CCS, покажчик на функцію не підтримує, я думаю. .. Весело

Tinymenu дуже добре і відмінно працює з C30. Для компілятора CCS я міг управляти тільки писати державної машини. Це великий, потворний, але працює. Хто-небудь встиг написати ефективну систему меню для CCS?

Дійсно здорово код! Я намагався зібрати використанням HI-Tech З 9,80 на MPLAB і майже там, хоча таку заяву не буде компіляції (компілятор хоче право дужках після "* запис", який, звичайно, буде тримати поза належного числа змінних: шок:: статичного menu_print_entry недійсним (menu_entry_t вступу *, Int max_width, Int вибраний) {... Це зв'язків з TypeDef: ЬурейеЕ структури menu_entry_s {Int прапори / / див. прапор визначення вище недійсним (* вибрати) (недійсними * Arg, символ ім'я * ); / / рутини на виклик, коли вибраний символ ім'я [MENU_ENTRY_NAMELEN]; / / ім'я, відображуване для цього * значення недійсним запис; / / значення для передачі виберіть функцію} menu_entry_t; Будь-які ключі на проблеми тут Спасибі, Піт?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back