Шукаєте 4/8-bit низької потужності MCU для батареї програми

один з 4-бітний і низькою мікроконтролерів потужність: W741E260 від Winbond, і це дуже дешево.

[Цитата = cube007] Це правильно psubiaco. Навчально повинні мати дуже низьке енергоспоживання, коли не горить так батарея не буде виконувати. Коли горить енергоспоживання ЯК не так важливо. шляхом, cube007 [/quote] Не було б краще, щоб перейти MCU повністю, коли ви перемикач факел від? Таким чином, споживана потужність MCU не має значення, навіть якщо виключити ліхтарик.

Привіт Мене, для легкої обробки Я хотів би використовувати кнопки, а не на вимикач. Я ніколи не розробили батарею програми раніше, тому я не знаю, щоб вирішити це без пристрій, який працює весь час. шляхом, cube007

Ви можете використовувати кнопки включення / вимикання натисніть

[Цитата = ME] Ви можете використовувати вкл / викл кнопки [/quote] Але з включено-виключено кнопка це можливо тільки, щоб перейти СІД і вимикається. І я хотів би мати більше функцій (наприклад, затемнюючи, ...) за, cube007

Подивіться Elektor електроніки - 11/2002 для світлодіодний ліхтарик проект проект з PIC12C672.

[Цитата = Френкі] Дивись Elektor електроніки -. 11/2002 для світлодіодних проекту проекту факел з PIC12C672 [/quote] Ось стаття світлодіодний ліхтарик з Elektor.

ATtiny15L (8-контактний DIP / SOIC) і ATtiny26L (20-контактний DIP / SOIC) є 8-розрядні AVR RISC мікроконтролерів від ATMEL корисно для невеликих додатків, де простір та енергозбереження дуже потрібна. Обидва пристрої мають 10-біт-АЦП і ШІМ.

Будьте обережні з родиною нітрон пристроїв від Motorola. Якщо ви не хочете нічого робити швидко буде в порядку, але ви повинні знати, що він використовує в середньому на 4 тактів на інструкцію так що ці пристрої досить повільно. Katos

Я впевнений, що MSP430 є кращим ЦС для цього додатка. Я використовую його для моєї докторської дисертації.

Привіт, Microchip має застосування записку з цього.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back