Шукаєте 4/8-bit низької потужності MCU для батареї програми

C

cube007

Guest
Здравствуйте, я шукаю 4-/8-bit низькою (Ultra Low) потужності MCU для батареї додатки. Мені потрібно це для світлодіодним ліхтариком. Пристрій повинен доступні в невеликих упаковках. Для розвитку було б добре мати флеш-ПЗУ. Для виробництва цього достатньо, щоб диск, пристрої або компанії могли б ви порекомендували? шляхом, cube007

Подивіться Texas Instruments: MSP430 MSP430 з наднизьким енергоспоживанням мікроконтролерів: MSP430 Головна сім'ї MSP430 ультра-низьким потужності 16-розрядних RISC-змішаних сигнальних процесорів від Texas Instruments (TI) забезпечує оптимальне рішення для батарейках додатків вимірювання. Використання керівництва як у змішаних сигналів і цифрових технологій, TI створила MSP430, який дозволить розробникам одночасно інтерфейс для аналогових сигналів, датчиків і цифрових компонентів при збереженні неперевершеною малої потужності. Ультра-малопотужних архітектури продовжують термін служби батареї 0.1uA 0.8uA RAM утримання годинник реального часу режим 250uA / MIPS активних аналогових Високопродуктивні ідеально підходять для точних вимірювань Сучасні 16-розрядні RISC-процесор дозволяє нових додатків на частку розмір коду По- Система програмованої Flash дозволяє змін коду, поле оновлення та реєстрації даних Повна інтегрована середовище розробки, починаючи з $ 49 пристроїв ціною від $ 0,49

Ви також можете подивитися на Fairchild ACE familly 1502 має дуже низьке енергоспоживання. вони всі флеш-пристроїв www.fairchild.com

Привіт, також кипариса продукти мають досить низький consumption.Check влади їх веб-сайті www.cypress.com Їх мікроконтролерів "дуже талановиті. Analyzer.

Привіт, спасибі вам всім за інформацію. Може бути, MSP430 трохи негабаритний для світлодіодний ліхтарик, але це, здається, найнижче енергоспоживання пристрою. Але те, що про ПОС і AVR? Чи є ці пристрої не підходить для батарей програми? шляхом, cube007

Є фото низької потужності (ті, з LF у своєму коді) дивитися на мікрочіпі сайті ПІК 12f675 повинно бути в порядку

Від'їзд Atmel ATtiny L серії, наприклад, ATtiny15L Споживана потужність в 1,6 МГц, 3В, 25 ° C - Активна: 3,0 мА - режим очікування: 1,0 мА - Сили-вниз: <1 мкА

Так, Kripton2035 прав, ви можете використовувати ПІК LF продукти (суфікс код продукту), але дозвольте мені трохи remember.A дизайнери використовують ці MCU's закодовані з LF.So ви не можете знайти їх easily.Check середнього MCU мікрочіп хребта. Analyzer.

Від'їзд Споживана потужність на частоті 1 МГц, 3В, 25 ° C - Активна: 280 мкА - режимі очікування: 3μA

Може бути, NEC 78K-серії є те, що у шукаєте. Також дуже менше Споживана потужність. Але завжди пам'ятайте: U може мати менше енергії з використанням мікро в галактиці. Якщо ваша програма не призначена для малої потужності, U не буде тривалим терміном служби. Тому постарайтеся ввести стоп-режимі, як часто U може. З повагою

Навіщо вам потрібен мікроконтроллер для світлодіодний ліхтарик (ліхтарик)? Схоже, важкий випадок зайвим для мене ...

[Цитата = layoutdude] Навіщо вам потрібен мікроконтроллер для світлодіодний ліхтарик (ліхтарик)? Схоже, важкий випадок зайвим мені ...[/quote] для контролю споживання і тьмяний призвело автоматично до скорочення споживання цього (я думаю, що з цієї причини?!?)

Це Kripton2035 право, ЯК для управління СІД по-різному (затемнення, блимає, ...) і для побудови DC / DC перетворювач. Може бути, я міг би використовувати стандартні DC / DC (крок вниз, від 7,2 В до 3,6 @ 350 мА -> Luxeon LED), але більшість з них не керований струмом. шляхом, cube007

Є. М. Мікроелектронні наднизьким енергоспоживанням 4-розрядні мікроконтролери: http://www.emmarin.ch/Line.asp?IdLine=2 http://www.emmarin.ch/webfiles/ продукт / MCU / mcu_prodtable.pdf З сайту ЕМ: [я] EM пропонує кращі MIPS / ват ставлення з ультра-низьким поточного настільки ж низько як 0.3μA в режимі зупинки. Вони найкраще підходять для контролю і відображення додатків, в яких споживання енергії має вирішальне значення. EM також пропонує МФУ (ССП) версії його мікроконтролерів ROM, краще всього підходить для інженерних і фази розвитку проекту. [/I]

кращі ЦС на низьковольтного є farchild серії. Поки!

Що таке мікроконтроллер споживання щодо споживання привели? Led необхідність великий струм, у той час як всі останні мікроконтролера необхідно менше 1 мА використанням CPUCLOCK <1 МГц! Bye.

Це правильно psubiaco. Навчально повинні мати дуже низьке енергоспоживання, коли не горить так батарея не буде виконувати. Коли горить енергоспоживання ЯК не так важливо. шляхом, cube007

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back