Шукаєте хороший програмного забезпечення для проектування фільтрів НВЧ порожнини

Шановні nandopg, Як я посуд wavecon це? і я довіряю.

Інформацію від третіх осіб не necessairly хибним. Одного разу я працював з людиною, яка була дуже талановитий. Він зазначив хороше, щоб сказати про Orcad програма, яка призначена логіку. Хоча я ніколи не використовував цю програму, я думаю, що його досвід є дійсним. Я колись woked з людиною, який раніше працював у компанії, яка зробила програму мікрохвильових фільтр, який в даний час не часто використовується. Він розповів, що основні скарги від користувачів була неясною інтерфейс користувачів. Він також сказав мені, що власник компанії знали, що це і відмовився покращувати інтерфейс. Я ніколи не використовував цю програму, але вище інформація не є помилковою через це.

привіт Freinds! Parfil і еліптичної оновлюються зараз! (02/17/2003) http://www.waveconsoft.com/ давайте поглянемо на нові версії Parfil v4.4 і v4.3 еліптичні. я сподіваюся, що всі недоліки будуть усунені. у них часу. найкращі побажання. u_f_o

Як було деякий інтерес проста програма для проектування міжпальцевих смугових фільтрів, я почав шукати в архівах і знайшов статтю в Аматорське радіо Журнал січня 1985 Джеррі Хинш "Комп'ютерне міжпальцевих смуговий фільтр Дизайн" статті стверджується, що відтворюються індивідуальні дизайн в діапазоні частот 0.4-5 ГГц. Я особисто пробував, і це дало чудові результати на 550 МГц 6-полюсний фільтр за допомогою всього 3 МГц маси тіла! Ви можете використовувати будь старої DOS-комп'ютер для запуску, як Good Old Days: D Програма написана на просте Q-Basic, без графіки, але все ще є 200 + рядків коду. Я постарався зробити сканування з моїх старих фото-копії, і я думаю, що це можна прочитати, розмір файлу 160 кб. Я дійсно намагався знайти програму в електронному вигляді, не пощастило. Повний текст статті 12 сторінок з кількома фотографіями і тест-запуску програми. Я можу зробити copyy повний файл але, будь ласка, PM мені, розмір буде кілька мегабайт! Може бути, хтось із занадто великою кількістю вільного часу може зламати його вниз? Чи це не HR доступні як PDF на CD-ROM? Привітання / WD

Шановні WebDog можете Ви електронною поштою Повний текст статті "Комп'ютерне міжпальцевих смуговий фільтр Дизайн" зі мною? Моя електронна пошта [електронної пошти] microwaveempire@hotmail.com [/ електронної пошти]. Спасибі!

Microwaveboy, перевірити електронну пошту .... це відскановане зображення з лістингу програми. 200 + ліній основного коду! Якщо вам вдасться ввести все це, плз розмістити його тут: DI НЕ електронну версію статті, вибачте. Постараємося зробити PDF, але якість мого копія настільки бідні, що це майже неможливо OCR так буде GIF-фотографії тобто великі речі. / WD

webdog. Я вже зрозумів. Дякуємо вам за багато

Microwaveboy (і деякі інші), так як Ви просили так славно я вирішив створити PDF-файл з повним статті з Аматорське радіо січня 1985 року. Будь ласка, зрозумійте, мій первісний була копія з копії, але я вважаю результат читається .... Не соромтеся запитувати, якщо у вас є проблеми при зчитуванні. : Про Привітання / WD

Привіт народ. Вибачте, що прийшли трохи запізно, щоб обговорення. Але я хотів би залишити тут свій маленький вклад. Програми, які ви обговорювали, про це велику статтю з Хема люди як і раніше доступні в Інтернеті завдяки wa4dsy аматорського радіо. Ця програма була перетворена з основних с і доступний за наступним посиланням (як CGI, а також вихідний код): http://www.wa4dsy.net/cgi-bin/idbpf С.

Ей, я познайомлю вас з використанням WASP-NET для хвилеводних фільтрів. , Що є дуже професійним інструмент, заснований на Момент-методу, методу кінцевих елементів і в основному на метод узгодження мод.

Хто може сказати мені, що можна ввести помилковий в порожнині компоненти? Спасибо заранее. Люпин

Я припускаю, що ви не говорите на рецидивування групи, якщо ні, то, я повинен запитати, як ваші резонатори пов'язані, вони обробляються або пригвинчені, ви повинні мати надійне кріплення до корпусу або я думаю, що це може привести до цього , якщо б ви могли докладно трохи більше я могла ellaborate більше

Я роблю загальних міркувань ... даний фільтр порожнини і вхідний сигнал без будь-яких помилкових .. я можу мати вихід (фільтрується) сигналу з помилковим .. якщо так, то що може бути причиною загального фільтра порожнини? В іншому випадку, якщо вхідний сигнал удаваної .. Що я можу очікувати? Зміну? Якщо це так, чому? Спасибо заранее. Люпин

Я не впевнений, але, я б сказав, ні, я фільтр може спотворити сигнал, звичайно, в різних садибах, але це не буде вводити будь-яких компонентів вже не присутній, фільтр може зсув фази, звичайно, тому я повинен був би сказати, без удаваної б додав, що станеться те, що вона буде проходити частот не допускається не більше Зараз Є інші, набагато більш expierienced фільтр інженерів, які там можуть знати більше, ніж мені, і я вітаю будь внесок Завдяки їх

хто перший дисперсії коаксіальних фільтрів

Спробуйте FILPRO, він може моделювати і synthetise багато видів фільтрів: хрест і прямим приводом, combline, interdigidal, ірис пов'язані між собою, затухаючих ECC ... http://www.eee.metu.edu.tr/ ~ nyil / filpro.html

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back