Шукаєте хороший програмного забезпечення для проектування фільтрів НВЧ порожнини

T

Tavarnelle

Guest
Привіт всім я шукаю хорошого програмного забезпечення для проектування фільтрів НВЧ порожнини (ірис, міжпальцевих та ін.) У кого-небудь може мені допомогти, будь ласка? Привітання Таварнелле.

Ataki DDoS należą do grupy najstarszych zagrożeń w Internecie, jednak wciąż plasują się w czołówce największych sieciowych plag. Wraz z rozwojem systemów bezpieczeństwa ewoluowały, a ich głównym celem stały się aplikacje i usługi.

Read more...

Погляньте на Mfilter = = на Eagleware. Це дуже простий у використанні і високою точністю програми. Ви знайдете більш детальну інформацію на ч ** P: / / www.eagleware.com Після розробки фільтра, simultate і коректувати fitler використанням фізичної моделі і, нарешті, перевірити дизайн з ЕМ-симулятор і ви будете мати робочі мікрохвильової фільтр для впевнений. Дуже простий базовою програмою для DOS була опублікована в Хем років Радіо тому, але я розумію, 600 МГц вузькосмугового фільтра міжпальцевих групи: у мене не було проблем з досягнення своїх цілей дизайну. Автор стверджував, що це буде працювати вище 1 ГГц, і показав 1300 МГц фільтра. Я migh мають лістинг програми, якщо ви зацікавлені. Good Luck / WD

Вибачте, webdog, я знаю, що Eagleware дозволяє sintesys і моделювання мікрополоскових (на підкладці), а не на повітрі ... Чи правильно це? : Упс: Я б хотів, щоб дизайн фільтри на повітрі, наприклад, за допомогою хвилеводу з діафрагмою та / або гвинти речі, мене цікавить на програмне забезпечення, якщо це дизайн таких фільтрів: підморгувати: Велике спасибі! Таварнелле.

привіт Таварнелле! для хвилеводних фільтрів можна використовувати Зеландії COCAFIL, NET WASP і академіком MicrowaveWizard. Останнє найкращих (імхо). на жаль, всі програми є комерційними. найкращі побажання. u_f_o

[Цитата = Таварнелле] Пробачте, webdog, я знаю, що Eagleware дозволяє sintesys і моделювання мікрополоскових (на підкладці), а не на повітрі ... Чи правильно це? : Упс: Я б хотів, щоб дизайн фільтри на повітрі, наприклад, за допомогою хвилеводу з діафрагмою та / або гвинти речі, мене цікавить на програмне забезпечення, якщо це дизайн таких фільтрів: підморгувати: Велике спасибі! Таварнелле. [/ Цитата] Mfilter робити дизайн будь підкладки ви хочете! Це може бути з тефлону або повітрям! Якщо ви вибираєте тип правильно, ви можете створити дуже легко міжпальцевих фільтр виконаний в металевому ящику з паличками і використання регулювального гвинта на гарячому кінці регулювати резонансна частота кожного резонатора. Він не розраховує на спіралі типу резонатора. Eagleware пропонують 30 днів проба безкоштовно, чому б не глянути на їх веб-сайт? Вони навіть пропонують дуже хорошу електронну книгу про мікрохвильових фільтрів в подарунок! Він входить до їхньої допомоги-файли, і я думаю, що ви можете знайти його на електронній книги тут, на форумі elektroda "ВЧ-фільтра Дизайн та комп'ютерне моделювання" Рендалл W Рея / WD

привіт! [цитата = nandopg] Я використовую Parfil і еліптичної від WaveCon ( http://www.waveconsoft.com/ ) дуже успішно до 12GHz. NandoPG [/ цитата] здається, ці програми мають помилки і не оновлюється з 2000 року. я думаю, ви повинні перевірити його результати з деякими ЕМ-симулятор. Я маю на увазі мікрохвильових фільтрів. ці програми некоректними DXF-файлів. наприклад, "паралельно пов'язаних трансформатора в" Фільтр DXF-файл має неправильні резонатора і резонатора довжинами номер (якщо ваш номер більше ніж 4). Але я згоден, ці програми є дуже корисними для початку синтезу точки. найкращі побажання. u_f_o

Дорогий друже: розміри результатом фільтра по Parfil і еліптичної дуже точні! Я вже зробив десятки НВЧ фільтри за допомогою цих програм. Що стосується оновлень я не знаю, як я отримав програму до кінця в 1997 році і від них на Я дуже задоволений результатами я отримую. Я ніколи не використовував DXF файли, створені в цих програмах або будь-який інший раз DXF стандартних страждає безліч змін за часом. Знову ж таки, я зміцнити, що якщо комусь треба хороша програма для дизайну коаксіальний НВЧ фільтри Parfil і еліптичної є правильним вибором. Крім того, я хотів би попросити, щоб ці члени без необхідного досвіду, щоб допомогти іншим, бути спокійним. NandoPG

привіт! [цитата = nandopg] Знову ж таки, я зміцнити, що якщо комусь треба хороша програма для дизайну COAX мікрохвильові фільтри Parfil і еліптичної є правильним вибором. [/ цитата] дуже цінний ревізії! [Цитата = Таварнелле] Я хотів би дизайн фільтри на повітрі, наприклад, за допомогою хвилеводу з райдужної оболонки та / або гвинтів. [/ Цитата], але наша мета не зовсім коаксіальний. [Цитата = nandopg] Також я хотів би просити тих членів без необхідного досвіду, щоб допомогти іншим бути спокійним. [/ цитата] дуже дивна заява від людини, яка використовує програми п'ять років і, здається, не намагався використовувати їх для мікрополоскових фільтрів! : D PS: Я дуже радий дізнатися, що Parfil і еліптичної дають дуже точні результати для коаксіальних фільтрів. найкращі побажання. u_f_o

Мій дорогий u_f_o, Якщо вам потрібна коаксіальних фільтрів створити на порожнини, як це має місце в першому пості цієї теми, ви повинні використовувати Parfil або еліптичні. Немає сумніву. Чоловік цей пост в перший раз звернувся за допомогою порожнини фільтри, чи не так? Таким чином, ви повинні говорити про що? Порожнина фільтри, чи не так? Але якщо у вас немає нічого, щоб сказати про порожнини фільтри, мовчати! NandoPG

Існує нічого поганого в тому йдуть на дотичні тих пір, поки вона сприяє розумінню народної теми. Я дізнався про двох фільтрів програми, які я не знав. Поки ніхто не говорив про оригінальну тему реальних хвилеводу порожнини фільтри, які шість односторонньої металеві коробки, які пов'язують енергію один з одним через отвори в їх загальних стін.

Шановні претензійний (?) Будь ласка, зверніть увагу на перше повідомлення цієї теми. Що ви робите висновок? NandoPG

Фільтр книги Eagleware є дуже хорошим дизайном посилання.

Може хто-небудь дати раду по шість односторонньої металеві коробки з муфтою отвори (діафрагми) між ними? Там було обговорення хвилеводу фільтр програми, які мають періодичні збурювання в хвилеводі та аналітичні програми, але ніякого обговорення деталей програми для справжнього resoanant порожнин світлового поля Е зв'язки між ними. Я спробував mican і знайшов фільтрів була дуже тупий і не було ніяких повідомлень про помилки, щоб сказати вам, чому він не пішов би на наступний етап. http://www.engineers.com/ESEPTUM/eseptum.htm ще одна програма, але я не знаю, наскільки добре вона працює.

моя дорога, мила, дорога NandoPG [цитата = nandopg] Мій дорогий u_f_o, Якщо вам потрібна коаксіальних фільтрів створити на порожнини, як це має місце в першому пості цієї теми, ви повинні використовувати Parfil або еліптичні. Немає сумніву. [/ Цитата] я не коаксіальних фільтрів! подивіться будь ласка, у першому і третьому повідомлення цієї нитки. Автор як повідомлення є Таварнелле. Ви бачите слово «коаксіальний»? Я бачу, слова "порожнини", "хвилевід" і "Іриси". так, я бачу слово "міжпальцевих" теж. через це слова, яке ви маєте право повідомити вашу думку. але ви не маєте права заткнутися інших людей, що мають більший досвід при проектуванні фільтрів. подивіться на наступне нерівність: порожнини фільтри>> коаксіальних фільтрів + хвилеводу>> коаксіальні фільтри чи правильно це? хе-хе. зупинити вашу рекламу прослуховується дорогі комерційні програми, зупинити спам, PM мені, якщо ви хочете знати мою думку про вас. найкращі побажання. u_f_o PS: коли я desined мій перший міжпальцевих "коаксіального" фільтр (в 1974), я використовував ручку, папір, керівництва і електромеханічного калькулятора.

привіт претензійний! - Близько eSeptum: здається, що це використовувати наближені замкнуті формули форму для ірисів і не досить точні. (Я намагався v3.2, я в порівнянні з академіком і КНТ MWO результатів та з експериментальними даними, теж). - Про ваших академіком проекту: які іриси, якби ви використовували? те, що академіком версію ви використовуєте? будь ласка, повідомте мені ваші параметри фільтру, і я постараюся його версією, яка у мене є. може бути вашим вимогам, не реалізувати за ірисами? якщо ви можете вечора мені ваш проект. найкращі побажання. u_f_o

Шановні НЛО, 1 - дуже цікаве рівняння вас в курсі вище. На жаль, я не міг зрозуміти його повний зміст. Але я буду старатися. Вибачте. 2 - Саме в 1974 році я був за допомогою IBM / 360 писати програми на мікрохвильових структур і не лише папір, керівництва і електромеханічного калькулятора. Я вибачаюся знову. 3 - Ви, здається, ніколи не використовуйте Parfil або еліптичні раніше. Так що ваш досвід не дає вам сказати, програма не працює. 4 - Ви не перший користувач, повідомлення в цій темі. Так що я порадив би не ви. 5 - я дійсно не хвилює, що ви думаєте про мене. Я вибачаюся знову. NandoPG PS: Будь ласка, ніколи PM мені.

Для тих з вас, хто не знайомий з минулим, IBM 360 була верхня частина лінії комп'ютер від IBM, в той час. Електронна частина становила близько 2 м, глибиною 1 м і 4 м завширшки. Пристрої введення і виведення було близько 2 кубічних метрів в обсязі кожна. Це потрібно близько 4-х чоловік для його запуску. Програми були "написані" на перфокартах однієї лінії на карті. Два транзисторного підсилювача проаналізовані з SPICE зайняло близько 20 секунд для запуску і вихід був надрукований на папері, 0,7 м завширшки. "Графіка" було зроблено з розташуванням ____ ------ ........ ******* І символів в грубому наближенні до графіку. Механічні калькулятори були чудо, щоб споглядати. Вони могли робити + - х / функцій до 20 цифр. Вони зробили чудовий шуми, оскільки вони розраховані повністю поворотом дисплея диски, які були 10 цифр на їх circumfrence. Люди з музичними здібностями б номери пристроїв для обчислення, які роблять музичні шаблони ритму і звуків, як машина змінила цифри і перенесено на наступний. Крім того, нагадує, що тільки люди, які пишуть відомих опер і симфоній дозволено мати вирішальне значення і сварливий відношенню до інших людей на цьому сайті.

привіт NandoPG! Я дуже радий бачити Вас знову! 1 - без коментарів. 2 - у мене скоро набридла електромеханічного калькулятора, і в мене скоро письмового моя програма для міжпальцевих і combline фільтри, використовувати його до цих пір іноді і я не Patfil для таких фільтрів. 3 - так, я використовував Parfil і еліптичної тільки для мікрополоскових структур (див. 2), я ніколи не сказав, що вони не працюють, але у них є unaccurate результати. спробуйте, будь ласка, і ви переконаєтеся, що це правильно. перетворити першу увагу на верхній смузі затримування. Спробуйте також "паралельного пов'язані трансформатор» - другий ліворуч іконку в DialogBox. Є хороші ідеї в цих програмах, але я роздратований уявних продукції. про DXF - це дуже корисний інструмент для мікрополоскових для імпорту-експорту. вони смішні помилки - подвоїлася SEQEND рядків. Я пропатчен коду і по електронній пошті їх, але у версії 4.2.1 вони не виправлення. вони перестали працювати. 4 - це добре. 5 і пс - наші думки і почуття однакові. найкращі побажання. u_f_o

Гей NandoPG і НЛО, охолонути, будь ласка. Ви обоє є одними з найпопулярніших і цінних членів, які я знаю, так як я перебуваю на борту, і вона вже давно:) Я можу зрозуміти NandoPG для спаму тут смішно, і більшість з повідомлень просто лайно, але u_f_o є дуже поважним членом нашої маленької Pro спільноти тут. Ми повинні заохочувати серйозні дискусії між vaulable членів, а не витрачати зусилля на відповівши на деякі "загальні" і найчастіше дурні пости. Я дуже злий на людей стверджуючи речі ... "чутки, я чув, мені було сказано, людина, яку я знаю і т.д." Ми тут, щоб поділитися своїм власним досвідом, знаннями, інформацією і т.д., а не інших. Саме тому я ціную Ваші повідомлення (і не тільки твоя - але невелика спільнота про теж) висока. І чесно кажучи, я відчував, як ви, хлопці, багато разів, коли я бачу якесь питання, як - "який з них кращий ...?". Це чертовски смішно і показує дві речі. Або невігластво, або просто знущається над нами. Так, я пропоную кожному, щоб дістатися до точки та спаму нашої wodnerful дошку з "загального" словесні будівництво роду показано вище. ура, ваш покірний слуга

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back