Шукаю документи по ОУР в схемах захисту та архітектури

S

shaikhsarfraz

Guest
Привіт,
Чи можуть деякі тіла передати хороші поради / Документи по ОУР в схемах захисту або architechtures.

Спасибі
Шейх Сарфраз

перевірити Разаві.Він дав основи про ОУР, а також захисту від неї.

Привіт,
Дякуємо за reqponse.
Я пройшов через Разаві, але мені потрібні деякі практичні Архітектура ОУР захисту, які зазвичай використовуються в I / O схем.

Спасибі
Шейх Сарфраз

Ви можете також використовувати
ОУР схем і пристроїв книзі Стівена H Voldman

ОУР в кремнієвих інтегральних мікросхем
2-е видання
по Ajith Amerasekera / Чарвака Duvvury

Ви можете звернутися за посиланням документи ОУР

http://www.ics.ee.nctu.edu.tw/ ~ mdker / journal.html

Від'їзд Мін-Дао Ker.Він має більше 100 патентів з питань ОУР через кожен дизайн
місцях, і він є консультантом по всьому світу, так що його paers і патенти є дуже практичним.

У мене є досвід, щоб поділитися з вами про ОУР, як я боровся за рік до досягнення 8 кВ HBM в моєму IO-кільце

(1) Від'їзд патентів і документів, вибрати найпростіші.
(2) Гейт зв'язком структура вже досить гарні, щоб домогтися принаймні 2кВ HBM
(3) Перевірити, який стандарт необхідно, HBM / ММ / МЧР?Різні стандартні можуть знадобитися різні структури
(4) Змініть простий ланцюга від деяких існуючих документів або патентів
(5) Виконати моделювання перехідних наслідувати ОУР, як пульс.Перевірити документи з наведених вище хлопця
(6) Переконайтеся, що у вас є більш ніж достатньо краю верстки.Не довіряйте правила проектування від ливарного виробництва.Лівий край більше, як полі ширина воріт, зверніться до воріт відстань, хв.розмір буфера, ті дуже критично невдалого 1kV пройти 2кВ області
(7) Від'їзд розряду шлях для всього чіпа в макеті як викид шляху має вирішальне значення для вашого успіху.Швидше за все, це VDD і VSS шляху.

ч ** P: / / www.edaboard.com/viewtopic.php?t=146884&highlight =

спробуйте це

Сатья

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back