Шим рівняння для таймера 555

Я використовував для PSPICE на наступні даної схеми навколо таймера 555 IC, щоб подивитися сюжет ШІМ: і отримав наступні результати. Основна ідея полягала у використанні 555 як нестабільна мультивібратор, який обговорювався в наступний пост: http://www.edaboard.com/thread64259.html # post933387 формули я використовував: t1 = 0,693 ( RA + RB) C1 ---------- цикл зарядки 2 = 0,693 (РБ) З ------------------ цикл розрядки% ПВ = t1 / (t1 + t2) Для даного результаті комбінації наступних було отримано;% D = 66,66% частота = 4.8kHz

як ти це рівняння для C_tot і, до речі, практичні напруга живлення 11,90 В.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 12:50 --- ------- Попереднє повідомлення було о 12:40 ----------</span></span>
привіт Ashish, схема з Вашими відповідями, де CV варіанти? Ось що я хочу.

як ти цього рівняння для C_tot і, до речі, практичні напруга живлення 11,90 V
C_tot = T / R / Л. Н. [Vcc / (Vcc-Vctl)] від T = RC * Ln [(Vcc / (Vcc-Vctl)]

як ти цього рівняння для C_tot і, до речі, практичні напруга живлення 11,90 В.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Повідомлення додано о 12:50 ---------- Попереднє повідомлення було о 12:40 ----------</span></span>
привіт Ashish, схема з Вашими відповідями, де CV варіанти? Ось що я хочу.
Як я згадував, що я використовував нестабільна конфігурація схеми мультивібратора і якщо ви знаєте PSPICE кодування, то ви можете ясно бачити, що я використовував контактний немає. 5 з 555 і подається керуюче напруга через це, і те ж видно у висновку. Ynu можете побачити різницю між виходами на цю посаду, і що пост якого посилання я дав Вам раніше. Крім цього, якщо ви все ще незадоволений Ви можете зробити запит більш зрозумілим для мене.

Привіт Ashish, у мене є такі сумніви з вашою схемою. 1. CV ти варіюється в межах від 1/3VCC до 2/3VCC, але я бачу у вашій схемі, синусоїди різної набагато нижче, ніж 1/3VCC і до цих пір виході присутня. 2. Що макс частота може я годувати на контакт № 5. Яким повинен бути відповідний R і С значення. 3. Дивлячись на вашу форму хвилі тривалість імпульсу, я не можу зробити висновок про миттєву амплітуди синусоїди. Це мій вихідний питання. Зв'язок між шириною імпульсу і величини керуючого напруги, так що я можу сказати, що якщо я годую, скажімо, 5 В, то я хотів би отримати відповідні ШІМ-вихід і так далі.

Таким чином, ви не могли розглянути питання про заміну РА від джерела постійного струму (з використанням PNP транзистор, наприклад). Як ви знаєте, формула виглядатиме так: Т = Vctl * C / I Так як я постійно T буде proporional до Vctl (в обмеженому діапазоні менше, ніж від 0 до 12, як ви відкриєте для себе). Якщо навіть у цьому випадку T відрізняється від формули результати (які, швидше за все, відбудеться), то необхідно буде розглянути питання занадто затримки між: Trigger -> вихід високих С на Vctl -> вихід низьких Керім

я Керім використанні джерела постійного струму, ШІМ дійсно лінійна. спасибі

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back