Чому транзистор такого особливого?

I

iVenki

Guest
Я навіть не знаю нічого про транзистора поки я не досяг 12-го класу. В даний час в коледжі я вчуся повністю про транзисторів. Що робить ці транзистори такого особливого? Чому ми використовуємо транзисторів скрізь ?:):):)

Вони можуть посилюватися. Це також відноситься і клапанів. Це одна річ, яка робить багато інших ідей можливо. Кіт

вихідний струм транзистора більше, ніж вхід тобто вони посилилися поточного Таким чином, вони використовувалися як підсилювачі і перемикачів

Вони можуть використовувати менше, ніж батареї вакуумні труби!

У транзистор ми використовуємо дуже невеликий вхідний сигнал для управління великою вихідний сигнал .......... за аналогією, може бути, можна розглянути на прикладі водосховища, греблі, якщо ви дозволите маленький клапан (ворота напругою FET або вхідний струм БЮТ) відкриється великі ворота (форма каналу в FET між стоком і витоком), яка буде викликати велику кількість води (поточний) текти через греблю. Так, застосовуючи невеликий загін на воді клапани ви відкрили ворота, які викликало велику кількість води текти через нього, отже, посилення (малий сигнал викликає великий ефект) [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] - -------- Поштові додали о 00:49 ---------- Попереднє повідомлення було в 00:49 ----------[/SIZE] [/COLOR] вони може також використовуватися в якості цифрових комутаторів

Транзистор є, безсумнівно, найбільш важливим компонентом в електроніці ... кожен електронних пристроїв ми використовуємо від процесора, пам'яті, підсилювачі та інші електронні пристрої Є транзистори робити реальні речі на напівпровідникових рівні ....

Привіт ... Я м не так добре знайомі в електроніці, що підняв сумнівів, що як ми можемо сказати, що транзистор підсилювач? Тому що .. вхідний струм, який виробляється VBE просто контрольний струм колектора (це викликано Vce ???).. то як ми можемо сказати, що в якості підсилювача? У дякую спасибі .. Deepsss ...

"Тому що .. вхідний струм, який виробляється VBE просто контрольний струм колектора (це викликано Vce ???).. то як ми можемо сказати, що в якості підсилювача?" Бо з-за цього цікавого явища поточної передачі його насправді виробляють посилюється величини лінійної напруги. Для простого розуміння, транзистори настільки особливим, як ми можемо контролювати великий струм / напругу з допомогою малих сигналів magintude ...

до цих пір я не так ясно, біля цього сер ...
Дозвольте мені пояснення: По-перше, транзистор поодинці не може виступати в якості підсилювача. Він діє як свого роду аналог воріт: контроль напруги регулює кількість струм, що протікає через одиницю (з колектора на емітер або стікати на джерело). Цей струм обумовлений suplly напруги. Існує не підсилює ефект, тому що керуюча напруга (B_E або G_S, відповідно) тільки контроль струму. Тепер - коли цей струм протікає через зовнішній резистор, що є достатньо великим, напруга може бути створений через цей резистор, який більше, ніж вхід (контроль) напруги. Це `S секрет посилення. Чи допомагає це? [COLOR = Срібний] [SIZE = 1 ]---------- Поштові додали в 21:33 ---------- Попереднє повідомлення було о 21:15 --- -------[/SIZE] [/COLOR] Нарешті, для роз'яснення цілей: базовий струм БЮТ не контролює струм колектора. Навпаки, його можна розглядати як "паразитні" струм, який не може бути попереджено. Це велика перевага FET: він "уникає" таких вхідного струму. Термін "посилення струму" не має фізичного сенсу. Це лише відображає той факт, що обидва колектора і струм бази мають відношення, що складає приблизно фіксованою. До речі, ця тема обговорювалася кілька разів на цьому форумі.

Я отримав його .. Дякуємо Вам за рік сер пояснення. Глибоко ..

Перш за все транзистора малий Це головна причина зростання транзисторів і падіння вакууму tubes.will купівлі мобільних телефонів, який знаходиться в розмір цегли ... Ось у чому різниця-друге, це відбувається швидше, ніж вакуумні труби, ми завжди мають спорідненість до більш швидкого речі, як швидкий автомобілів і т.д. ..

Ви можете довільно отримати будь-яку функціональність з використанням транзисторів. Мільйони транзисторів можуть бути виготовлені на одному чіпі, щоб отримати досить складні функціональні (Intel Core2Duo, i3, i5, DSP процесора). Транзистори мають малі розміри, споживають невелику кількість електроенергії. Якщо транзистор не було у вас не буде смартфон з мегапіксельною камерою, вбудованим модемом, MP3-плеєр, Wi-Fi, запис відео, GPS і т.д. з резервним батарейним харчуванням багатьох днів. Транзистор може посилювати також.

Існує не електроніки [або ми можемо сказати, електронні гаджети] без транзистора ... Матері електроніки ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back