Чому передавальна функція?

Привіт Шановні zhi_yi!

Це допоможе вам вирішити виході системи для кожного входу.Це допоможе вам вирішити, система стійка чи ні.Це допоможе вам дізнається резонансної частоти системи.Це допоможе вам оптимізувати систему.Він допоможе вам ....

Спасибо!

jasmin_123 пише:v_c пише:

До речі, термін "Input" і виходу "" може викликати плутанину.
Візьмемо, наприклад опір мережі в порту.
Опір, як відношення напруги та струму.
Таким струмом "вхід" і напруги "на виході".
.
Але ці вимірюються на тому ж порту - так що ви повинні бути трохи обережніше.

Я вважаю за краще використовувати збудження (замість введення) і у відповідь дії (замість випуску продукції), з передачею функції, заданої реагування / збудження.

Instrumentation осторонь використовується функція слова передачу в механічних слова ефективність і використовується в електроніці бік посилення слова використовуються.Все вище дає лише ставлення до входу з деяких основних процесів.Основне застосування над цими тільки для визначення системою behiaviour всі можливі входи
\

До основних значить, що ми R даючи певний внесок у систему та одержання деякого обсягу виробництва, але є деякі втрати всередині системи або те, що все може бути, що означає, що ми поселенні скільки введення в даний час передається на вихід з системи??Thats, чому ім'я функції ПЕРЕДАЧА.сподіваюся, що у LL допомогу.

У техніці управління та теорії управління передавальна функція виводиться за допомогою перетворення Лапласа.

Передавальна функція є основним інструментом, використовуваним в класичній інженерне управління.Однак воно виявилося громіздким для аналізу багатьма входами і багатьма виходами (MIMO) систем, а також значною мірою витіснили державні простору уявлень для таких систем.Незважаючи на це, трансфер-матриці завжди можуть бути отримані за будь-якої лінійної системи, з тим щоб проаналізувати його динаміку та іншими властивостями: кожен елемент матриці переносу передача функцій, пов'язаних зокрема вхідних змінних у вихідний змінної.

v_c пише:Ви неправильного тлумачення, що я кажу ...
Я кажу, що опір є передача функції!
Я просто кажу, що ви не повинні використовувати вихідний / вхід для опису передачі функції, оскільки вона вводить в оману, коли застосовуються до опором так як сигнали на цьому ж порту.
Зауважте, що я сказав, що опір є "співвідношення", яке всі передачі функцій.З повагою,

Ваге

Це говорить про те, як введення змінено на putput

передавальна функція перетворення Лапласа імпульсної характеристики.імпульсною характеристикою цієї системи є важливим питанням в аналізі фазу.

знати behavious системи при нульових початкових умовах

"функції" описує взаємозв'язок між входами і виходом.

з повагоюzhi_yi пише:

У інженерного контролю, ми дізнаємося про передачу функцій, в чому полягає "функція" передавальна функція?Спасибо ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back