Чому всім користувачам інструменти EDA є Linux Redhat / Mandrake?

S

sherif12

Guest
привіт, я помітив, що всі користувачі тут, що використовує EDA інструменти (я використовував лише кілька з них) пов'язані стільки з Linux RedHat і Mandrake, дозвольте мені запитати, чому Linux? є EDA інструментів вони використовують призначений для роботи на Linux тільки? Якщо так, то що ми повинні дізнатися про Linux. Якщо ні, чому вони наполягають на використанні Linux. мотивація моє запитання, що ви присвятили особливу роль у вашому форумі з питань Linux? З Різдвом Христовим. Шериф.

[Цитата = sherif12] привіт, я помітив, що всі користувачі тут, що використовує EDA інструменти (я використовував лише кілька з них) пов'язані стільки з Linux RedHat і Mandrake, дозвольте мені запитати, чому Linux? є EDA інструментів вони використовують призначений для роботи на Linux тільки? Якщо так, то що ми повинні дізнатися про Linux. Якщо ні, чому вони наполягають на використанні Linux. мотивація моє запитання, що ви присвятили особливу роль у вашому форумі з питань Linux? З Різдвом Христовим. "Шериф". [/Quote] Більшість EDA перед Linux був бути запущений на робочій станції Unix, які дуже дорогі (5 до 10 разів у порівнянні з ПК з тією ж продуктивності). Є AFEW працювати на Windows, через його нестабільність. Тепер з появою Linux, ПК може мати стабільні операційні системи, і це майже безкоштовно. Є все більше і більше додатків були портіровани на Linux, тому ми зацікавлені в цій теми

[Цитата = gerryhsu] Більшість EDA перед Linux був бути запущений на робочій станції Unix, які дуже дорогі (5 до 10 разів у порівнянні з ПК з тією ж продуктивності). Є AFEW працювати на Windows, через його нестабільність. Тепер з появою Linux, ПК може мати стабільні операційні системи, і це майже безкоштовно. Є все більше і більше додатків були портіровани на Linux, тому ми зацікавлені в цій теми [/quote] так, ви його отримали. І швидкість процесора в Linux ПК швидше, ніж UNIX робочої станції.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back