Чи можете ви допомогти запропонувати декілька відмінний продукт для IPPBX.

W

winnie1987

Guest
Останнім часом наша компанія планує придбати IPPBX зі скорочення витрат на канцелярські електрозв'язку. Хто-небудь є якісь гарні бренди пропонують?

Хто-небудь може запропонувати пропозицію для цього ... довідки

У вас є спеціальний запит для IPPBX. Я використовую Yeastar-IPPBX. і це IPPBX є вартість нижча, але з всеосяжної функції. Ви можете відвідати їхній сайт, щоб переглянути інформацію про продукти-www.yeastar.com. І є вільне програмне забезпечення ви можете перевірити його. Якщо ви не дбаєте ціною, ви можете придбати кілька великих брендів, як Panasonic і Cisco

сподіваюся, що ціна розумно, і функція автоматичного секретаря сліпих передачу Call Detail Records (CDR) Переадресація виклику парковка Запис розмов Перехоплення виклику маршрутизації викликів Переадресація виклику, очікування виклику Caller ID прямого внутрішнього доступу до системи (DISA) Не турбувати (DND) Інтерактивна Voice Response (IVR) Музика на утриманні Музика Про передачу групового кільця маршруту по Caller ID Тристороння зв'язок Спасибі за ваші рекомендації, я вважаю, серія SOHO Mypbx дуже підходить для мене. і я дуже цікавим у їхні твори: exsky йти, які можуть зробити Skype зв'язатися з телефону. який продукт ви використовуєте? Чи можете ви запропонувати ціну для мене? і я випробував завантаження програмного забезпечення з їх сайту: www.yeastar.com . функція дуже satified, а тому, що я не тестував модуль для голосу, і не може переконатися, що стабільний. Ви можете розповів мені про свою продукцію.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back