Цифрові та аналогові Підстави

R

Redhat

Guest
я читала, що аналогові і цифрові основи повинні бути розділені для зменшення шуму, але як це зробити, якщо аналогових і цифрових схем, використовувати ті ж поставки?
заранее спасибо

Я зробив конструкцій, в яких були окремі аналогові і цифрові літаків - це були з'єднані між собою тільки в роз'єм живлення, у вас обдурити макета програмного забезпечення або підключення їх в гербер.Це має знизити рівень шуму, відверто кажучи я не вважаю, що є, але це трохи Blackmagic старі інженери час, як використовувати.

SIGINT

привіт SIGINT
я хочу знати, як змусити макета програмного забезпечення, наприклад OrCAD макета або це буде простіше підключати їх в гербер, тому що вони так само чистий, OrCAD буде зв'язати їх разом, якщо я хочу, щоб налити міді на землю чистої

Маршрутизація такого роду ліній ....Вам потрібно маршруту самостійно, а не автоматичної маршрутизації і в мене буде окремий міді ллє.

Я не вважаю, що це багато і, але, як ми ставимо цифрової і аналогової частини в різних місцях на друкованій платі, що робить такий маршрут не буде робити будь-які труднощі ....

Подумати тільки, якщо є проблеми шуму, можна відразу вирізати трек (тільки для тестування), а також уточнити, яка частина є основним джерелом неприємностей .....

Ви можете зробити штучні частини під назвою, наприклад, "міст" для з'єднання двох мереж: GND і AGND.Для схеми можна тільки відрізок, для друкованої плати маршрутизатор щось подібне до 0805 слід в поєднанні з дублюванням прокладок.Тоді у вас є тільки ігнорувати перевірки повідомлення про порушення оформлення.

Варужан

Аналого-цифрових IC виробники рекомендують Доведено АГД має бути пов'язане з DGND тільки в одній точці на тонких вантажівка, який повинен виступати в якості невеликої індуктивності, так і для постійного струму ці підстави будуть на тому ж рівні і HF вони будуть на зразок розійшлися.
Ви знайдете кілька цікавих точок зору з цього суб'єктивні пошуком цьому форумі.Область застосування: "Аналогові та цифрові І GND"

Хоча це легко (як я писав вище), щоб окремі штурмовики навіть автоматично, я використовую інший підхід.Навіть з 2-сторін дошки, якщо хороші простежити, це можна зробити велику частину нижнього шару великі площини землі.Особливо, якщо це самий пасивний компонент SMD.Але така конструкція вимагає
працювати дуже точні і редизайн землі літаків багато часу, щоб отримати як багато
з'єднання землі між іншими проводами, наскільки це можливо.
Їх можна побачити літак у додатку.
З такою технікою у мене хороший робочий аналоговий / цифровий дошки, ніж 12 біт більше.
Звичайно, така робота не може бути зроблено наосліп.Краще, якщо ця ж людина конструкцій і схем та друкованих плат.
Варужан
Вибачте, але Ви повинні увійти, щоб переглянути це вкладення

Це не necesery у всіх casses відокремити AGND і DGND.Основні та найбільш важливі правила для запобігання цифрового зворотного струму на "потік" trouhg anolog повернення шляху.читати яку-небудь книгу, як "високошвидкісний Digital Design: Довідник чорна магія"

Мосс пише:

Це не necesery у всіх casses відокремити AGND і DGND.
Основні та найбільш важливі правила для запобігання цифрового зворотного струму на "потік" trouhg anolog повернення шляху.
читати яку-небудь книгу, як "високошвидкісний Digital Design: Довідник чорна магія"

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back