Цифрові водяні знаки - MATLAB - проект

V

vishwa

Guest
Привіт цифрових водяних знаків - MATLAB - проект додається. Це практично перевірено і працює нормально. Вона буде корисна для студентів обробки зображень З повагою, Вішва

їм не в змозі dowmload це .. PL допомогти ..

Чи є це за допомогою біт-відображення площині ..? На жаль, я занадто ледачий, щоб завантажити файл, а потім прочитати його .. : D

[Цитата = snehal.laghate] Як відкрити. RAR файл [/quote] WinRAR або 7-Zip.

Як завантажити зображення водяного знака в FPGA ????????? Я ВГА 2 використання FPGA борту в зображення водяних знаків, так що підказати код терміново плз ..............................: крик:

% Змінити помістити повідомлення повідомлення = змінити (message_vector (1: Mo * Ні), Mo, немає);% відображення часу обробки elapsed_time = cputime-start_time,% дисплей відновити сполучення цифра (2) imshow (повідомлення, []) найменування ( "Відновлені повідомлення ') вище програма, запропонована вами для цифрових водяних знаків не працює в MATLAB.

може будь-яке відео приятель код водяних знаків використанням DWT

Велике спасибі, я просто новачок, і тільки починаєте вивчати водяних знаків.

luking вперед, щоб використовувати його ... Велике спасибі за таку корисну річ: D

привіт, дякую за код! але він вказує на помилку в dc2_embed.m в файл точне erroor показана?? Помилка використання ==> Rand держава повинна бути подвійних скалярного або вихід з RAND ("держава"). Помилка в ==> dct2_embed в 60 рандів ("держава", ключ);

привіт ... я хочу зробити в реальному часі через водяні знаки DSP комплекту. було б корисно?

Привіт цифрових водяних знаків - MATLAB - проект додається. Це практично перевірено і працює нормально. Вона буде корисна для студентів обробки зображень З повагою, Вішва
WinRAR вимагає part6 для видобування.

WinRAR вимагає part6 для вилучення
привіт viswa ми робимо проект цифрової обробки зображень з MATLAB .. Ви можете, будь ласка надішліть мені part6 також так що я можу отримати деяке уявлення на основі розуміння вашого проекту. Pls viswa мені допомогти. його не отримую вилучені.

Гей, спасибі за код, але може у списку книг або PDF, що я можу послатися на водяних знаків техніка

привіт, спасибі за код! але він вказує на помилку в dc2_embed.m в файл точне erroor показана?? Помилка використання ==> Rand держава повинна бути подвійних скалярного або вихід з RAND ("держава"). Помилка в ==> dct2_embed в 60 рандів ("держава", ключ);
Привіт! Я ж проблема. Тип ключа, тож це подвійний скаляр, правда? Я не розумію цієї помилки. Хто-небудь може мені допомогти? Будь ласка. Спасибі.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back