Це мікросмужкових?

Ѳ

ѳ

Guest
Здравствуйте, люди.
Я знайшов нещодавно вперше різного виду лінії передачі.
Вона складається з плоского провідника переходячи горизонтальній площині.Просто лінії мікросмужкових лінії, але без підкладки.

Моє питання: Чи можу я використовувати звичайні стандартні формули для мікросмужкових конструкції (установка epsylon: 1) знайти опір такого типу лінії передачі?

Parammeters моєї лінії передачі W = 2 мм, Н = 4 мм.

Я Tryed розрахункових формул для мікросмужкових і для підвісних підкладки мікросмужкових і знайти опір близько 160 Ом.Чи правильно це????

Привіт усім.

С.

Ps: Як правило, мікросмужкових формули зроблені таким чином, що вони працюють без підкладки.Це дозволяє порівняти стандартні мікросмужкових особливий випадок (мій випадок), де epsylon дорівнює 1 (єдиний випадок, коли існує замкнута формула відповідно до одного з найвідоміших статей Hammerstad).Вірно я кажу?

Так, це звичайні мікросмужкових.Вона має особливість, що всі параметри не залежать від частоти випромінювання до і способів почати дюйма

Спасибі претензійний.
Це добре.Потім результати дійсними.
Погано те, що я Очікується, що 50 Ом на місці, де я знайшов цю ЛЕП і насправді у мене 160.Погані новини.
Але це буде missmatch "поглиненої" на сам компонент.Я любив усе це усередині термостатом, а так як розповсюджувач є резонують компонента (працює тільки на дуже обмеженою пропускною здатністю) Я вважаю, що це індуктивність вже налаштовані, коли розповсюджувач був скоректований / оновленнями.
Ще раз спасибі претензійний.

С.

Привіт Сінатра;
Я раджу вам перевірити ваші результати з використанням програмного забезпечення для аналізу НВЧ.

так Z0 є правильним, якщо вам потрібно 50 Ом необхідно використовувати W = 19.6mm за той же H = 4мм

Це мікросмужкових лінії повітря?Як повітря мікросмужкових антени

Так, це configurarton використовується для усунення діелектричних втрат.Я не впевнений, що вона буде також позбутися від поверхні хвилі чи ні.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back