У мене є 8000 VAC @ 35 кГц, що мені потрібно, щоб збити до 60 Гц

B

Brookmiester

Guest
Я працюю на Tesla надихнув проект, і мій вихід: 8000 В змінного струму та в околиці 20 ампер. Я можу залишити це в змінного струму, якщо я можу зрозуміти, як видалити 35 кГц і в кінцевому підсумку з утилітою 60 Гц. Або я можу виправити це DC, але тоді я в основному мають ті ж проблеми, як нарізати його на 60 Гц. У мене є деякі навички обробки і я майже готовий будувати роторний контактор з електричним двигуном, хоча я дуже сподівався на більш елегантне рішення. Як я нишпорити веб-компонентів, як тільки я отримую на цьому рівні вольт і підсилювачі все йде за ціною хороший старий автомобіль ... Спасибо заранее за будь-яку допомогу, ви можете дати мені на це, Brookmiester

Тесла надихнув. Я в це повірити. Будь ласка, підтвердіть, ви виробляти 160 кВт? 8000 V х 20? Цього достатньо, щоб потужність 160 будинків. Осцилограми більше 11 кВ піку. Не знаю, про компоненти, що вижили. Ви можете виправити ваші 35 K змінного струму в змінний чином при 60 Гц. 146 імпульсів позитивної, 146 імпульсів негативною. Кравець амплітуд імпульсів нагадує синусоїду. Детальніше етапах може знадобитися до ... Для кроку до 120 В змінного струму потрібно великих трансформатора. Чи два трансформатора. Великий, як холодильник. Так само, як електрична компанія використовує. Ви можете знайти електричної компанії хоче купити сік від вас. Вони могли б сказати вам, що напруга, і де, і т.д., вони вербують Вас їх ліній передачі.

Привіт, спасибі за Вашу відповідь! Так, якщо все піде добре це буде 160 кВт. Хоча я думав по лінії близько 10.000 ват на будинок. Після магії Тесла це виглядає так далеко, як у мене, що багато влади. Я, звичайно, 8000 вольт, але це буде важко оцінити реальні підсилювачі, поки я не годувати його вдома або такий. Я не ясно, на ваш коментар "Осцилограми більше 11 кВ пік". Після того як я добрався до 60 Гц я планував трансформатора, а "великий, як холодильник" може поставити демпфер на моєму бюджеті.

якщо у вас дійсно є 160кВт з деяких джерел або тягача і чому ви використовуєте Тесла котушки для виробництва 8 кВ на 20 ампер струму (35kHz) - це відносно прямий вперед здійснення інженерних rectifiy змінного струму, а потім використовувати сітки комутований інвертора (SCR основі), щоб годувати владу в сітці (3 фази). Це робиться зазвичай при потужностях до 1 мВ х 1000 ампер. Моя компанія розробила ряд дрібніших типів (27kW маленький), З повагою, Орсон кошик.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back