Створення двох різних ШІМ з PIC18F2550

M

Matheus_Carvalho

Guest
Привіт, [відступ] [/ Відступ] Я звик, щоб коди тільки для одного PWM, але зараз мені потрібно для управління крокового двигуна та двигуна постійного струму. Моя проблема в тому у мене є для створення 2 дуже різних частотах. Я використовую C18, і що я бачив у режимі є те, що я просто не можу змінити значення у функції OpenPWMx (XX), тому що TMR2 предделителя Значення і Tosc рівні для обох сторін. Тим не менш, я зробив код і моделюється в Proteus, коли я ставлю дуже низьке значення, як PWM не працює, коли я ставлю вище вартості, яку вони, здається, стрічок переміщатися у вертикальному рівні. Я думав, використанням PWM код, але мені потрібно використовувати A / D конвертер та іншого цифрового датчика. Тому мені потрібно використовувати PWM шпильки. Хто-небудь може мені допомогти? Чи є спосіб зробити це правильно? Спасибі, PS: мій англійська не так добре, так що мені шкода, якщо це важко зрозуміти щось.

Я читав дані Pic18f2550 і здається, я міг би використовувати TMR3 і TMR1 для PWM1 електронної PWM2, так що іншого джерела частоти для кожного PWM. Але я не міг змусити її працювати. Хтось знає як це зробити? Дякуємо за допомогу.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back