Синопсис - сумніви в пошуку галузі дизайну

V

vivek_p

Guest
У мене є сумніви в пошуку області дизайну, використовуючи Synopsys Design Compiler: 1) за допомогою команди "report_area" після компіляції, Перед створенням годин і налаштуванням годинника обмежень 2) за допомогою команди "report_area" після компіляції, Після створення годинника і налаштуванням годинника обмежень Коли я дізнався, галузі використання і способи, я отримав різних областях ....... Може хто-небудь сказати мені, як цю різницю в районі йде . Який метод я повинен слідувати, щоб знайти області дизайну ....................

Привіт vivek_p, Ви компіляції дизайн без годинника створення і без обмежень? Не могли б ви уточнити, що ви мали на увазі:
1) за допомогою команди "report_area" після компіляції, перш ніж створювати годинник і налаштуванням годинника обмежень 2) за допомогою команди "report_area" після компіляції, після створення годинника і налаштуванням годинника обмежень
Бестс, Tiksan

Привіт, в мене першої компіляції, дизайн, не створюючи годинник і налаштування обмежень. Я перевірив області та влади після цього процесу. Після тат я створив годинник і встановити обмеження, а потім знайдені області і влади. Існує відмінність в області ......... це через вставки clo0ck буферів або близько того. Які області слід враховувати для порівняння конструкцій (регіон порівняння)

Я б припустити, після того як ви встановите обмеження, дизайн компілятор оптимізації певних шляхів терміни. Ви повинні розглянути друге значення області.

Звичайно, другий напрямок є більш реалістичним Адже він бере до accound області averhead у зв'язку з буферами, наприклад.

Привіт vivek_p, Ви повинні створити годинник і встановити обмеження перед компіляцією в іншому випадку ви будете мати неправильні результати, площі, потужності, терміни ... Бестс, Tiksan

Площа номерів, очевидно, різні. Навіть після визначення годинник і обмеження, кілька проходить Synthes буде виробляти не тій же області і терміни звітів. Причина проста, терміни двигуни працюють по-різному .. Дизайн компілятор doesn't додати години дерева (сподіваюся, і є безліч set_dont_touch на годинник N / W) .. так це ще не причина для вашої області збільшення ... Що ви очікуєте від інструменту робити без встановлення обмежень?. JST карту і дати результати. Його роботу над проектом без встановлення строків?.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back