Робота на дому?

K

kordix

Guest
Привіт усім, я хочу запитати, якщо і знаю, що деякі сайти, де можна знайти можливості для отримання проектів? Мені потрібні гроші, але я не можу мати повний робочий день! Так я хочу знати, чи можу я щось зробити, щоб отримати гроші з дому?! Спасибі.

Те ж питання, мікрохвильових пасивних моделювання та проектування мій напрямок досліджень, в основному inluded фільтри, диплексера і так далі

Одна з проблем, з роботи на дому в тому, що якщо ви не дуже відомий ніхто не буде ризику платить вам за вашу роботу, якщо вони не можуть брати інтерв'ю у вас в обличчя. Це значною мірою обмежує ваші потенційні клієнти до вас районі. Інша проблема полягає в поточних економічних умовах. Існує не надлишок речей, щоб зробити, і компанії можуть отримати додаткові години роботи на вільну від їх співробітників.

Що про електронну торгівлю ... це добре платять ... ? Im думає про покупку домена і почала щось подібне .. але насправді не знаю як почати і що продукт для продажу ... : П. .. Я знаю, програмування ...: HTML і PHP

Ну, те ж питання, як і вище ... ніяких шансів на роботу з дому .... спеціально для жінок (з дітьми і тонни приготування їжі і так далі), якщо вони мають дбати про своїх сім'ях себе??

rentacoder.com є дуже гарним способом для початку, спробуйте ще такі: elance.com getacoder.com getafreelancer.com offshoreexperts.com

Велике спасибі eda_wiz і thedesolatesoul Це дуже гарні зв'язки.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back