Ресурси про MELP і MELPe вокодеров

Шановні AAL Я реалізації melp 2400. якщо хто може вести мене, що, як я повинен почати, а також частки відповідних матеріалів зі мною, я буду вдячний.

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 8:58 ---------- Попереднє повідомлення було о 08:52 ----------</span></span>
Якщо і є якісь матеріали про MELP 2400, люб'язно поділитися зі мною в [електронної пошти] tak_iiec@yahoo.com [/] електронній пошті я буду вдячний.

Здравствуйте, є якісь має коди або програми MELP / MELPE на 600 біт / с? Не могли б ви вислати мені [електронної пошти] sazar@derezor.oilfield.slb.com [/Email]

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 12: 05 ---------- Попереднє повідомлення було о 12:00 ----------</span></span>
Не могли б ви також відправити його до мене [електронної пошти] Созар @ derezor . oilfield.slb.com [/Email]

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 12:07 ---------- Попереднє повідомлення був о 12:05 ----------</span></span>
Не могли б ви вислати мені [електронної пошти] sazar@derezor.oilfield.slb.com [/] електронній пошті стосується Самер

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Поштові додали в 12:08 ---------- Попереднє повідомлення було о 12:07 ------- ---</span></span>
Не могли б ви Plase надішліть мені електронною поштою [] електронної пошти sazar@derezor.oilfield.slb.com [/] електронній пошті стосується Самер [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1] ---------- Повідомлення додано о 12:22 ---------- Попереднє повідомлення було в 12:08 ----------[/SIZE] [/ COLOR ] coud Ви надішліть його до мене по електронній пошті [] електронної пошти sazar@derezor.oilfield.slb.com [/] електронній пошті стосується Самер [COLOR = "Silver"] [SIZE = 1 ]---------- Поштові додали о 13:00 ---------- Попереднє повідомлення було о 12:22 ----------[/ РОЗМІР] [/COLOR] будь-хто може допомогти відправити мене MELP 600 по електронній пошті [електронної пошти] sazar@derezor.oilfield.slb.com [/] електронній пошті стосується Самер

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back