Ресурси про MELP і MELPe вокодеров

M

mowgli

Guest
Привіт може хто-то завантажити книги / статті / посилання про MELP (2400 біт / с) і MELPe (1200 і 600 біт / с) вокодеров? Будь-яка допомога буде вдячний. Мауглі

Спасибі fontp. Я вже знав, що посилання і я завантажив вихідний код 2400 вокодер біт / с. У всякому разі я оцінив вашу допомогу. З повагою Мауглі

[Цитата = Мауглі] Спасибі fontp. Я вже знав, що посилання і я завантажив вихідний код 2400 вокодер біт / с. У всякому разі я оцінив вашу допомогу. З повагою Мауглі [/quote] привіт, в тебе є коди або Programe з melpe на 600 біт / с? Чи можете ви вислати мені копії, якщо у вас є. Моя електронна адреса: [електронної пошти] chandler@126.com [/Email] Я вчуся melpe цей період. Я буду вдячний за вашу допомогу. З повагою zhengbike

[Цитата = zhengbike] [цитата = Мауглі] Спасибі fontp. Я вже знав, що посилання і я завантажив вихідний код 2400 вокодер біт / с. У всякому разі я оцінив вашу допомогу. З повагою Мауглі [/quote] привіт, в тебе є коди або Programe з melpe на 600 біт / с? Чи можете ви вислати мені копії, якщо у вас є. Моя електронна адреса: Чендлер (в) 126.com я вчуся melpe цей період. Я буду вдячний за вашу допомогу. З повагою zhengbike [/quote] Добре. І я теж Ну, я пожертвувати 100 Очок за вих. Код :) Це одна стандарту НАТО STANAG 4591 звідси HTTPS: / / elayne.nc3a.nato.int /

MELPe 1200 код посилання в додатку Насолоджуйтеся! Замовлення залишається: дам 200 очок для melpe 600 біт / з шифром

привіт, будь ласка, надішліть мені вихідний код для mepe 600bps? Чи знаєте ви вільний вихідний код для C54x (5x) DSP? З повагою [розмір = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 11 хвилин: [/COLOR] [/size] мої листи ahmadagha23 {@} yahoo.com

Я буду жертвувати 400 Очок для melp-E 600 б / код посилання [електронної пошти] fontp@rambler.ru [/Email]

привіт, усім, я зараз навчання мови codig алгоритму на 600bps, якщо у вас є коди або Programe з melpe на 600 біт / с, Ви можете відправити мені копію, будь ласка. Моя електронна адреса: Gangmin_2006 (в) 126.com вельми вдячний за вашу допомогу

Також будуть зацікавлені в тому, MELPe на 600bps. brian.emailing (AT) gmail.com

Спасибі, тому всі, хто має MELPe 2400 Код посилання? [Цитата = fontp] MELPe 1200 код посилання в додатку Насолоджуйтеся! Замовлення залишається: дам 200 очок для melpe 600 біт / с Код посилання [/quote]

Точно! Чому б і ні? Це одна MELPe 1200/2400 біт ref.code "2400 біт / с тільки MELP"-код був там протягом багатьох років http://maya.arcon.com/ddvpc/melp.htm , але ви повинні знати, що Код MELPe джерело захищені авторським правом. Compandent є одним із власників інтелектуальної власності MELPe. Таким чином, ви не очікували його комерціалізації. Вони кажуть: Якщо Ви зацікавлені в MELPe / ліцензування MELP, будь ласка, зв'яжіться з нами за адресою: [електронної пошти] MELPeInfo@compandent.com [/Email]

Не будь-який, але деякі. MELPe доступна як об'єкт модулі тільки й дорого. Не добре для оцінки

На жаль, щоб відкрити цю тему ще раз. Хто-небудь має MelpE 600bps вихідний код?

Може бути, ви можете побудувати 600bps melpe якщо ви знаєте, як створювати 1200bps melpe від 2400 біт / с.

MELPe 1200 код посилання в додатку я можу завантажити MELP1200 але вона не містить melp.c і melp.h файлів. Що про ці файли? Надішліть мені повний вихідний код B / CI вчуся цьому кодер.

Здравствуйте, Ви можете легко знайти книги по: список Guardian Великобританії з 100 "кращих книг" включає 5 робіт по Близькому авторів Східної [URL = http://tinyurl.com/5bhb6s] 100 кращих книг всіх часів | Книги | опікуна . co.uk [/URL]

MELPe 1200 код посилання в додатку я можу завантажити MELP1200 але вона не містить melp.c і melp.h файлів. Що про ці файли? Надішліть мені повний вихідний код B / CI вчуся цьому кодера.
у вас є, проект містить повний вихідний код. Головний модуль sc1200.c

Також будуть зацікавлені в тому, MELPe на 1200bps. majidfar09 (в) yahoo.ca

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back