РУХ PLS довідкове повідомлення

S

syrax

Guest
Я хочу, щоб рухомих точок / в деяких режимах / використання AT89C51 і 74hc595, як писати програми, я використанням Keil C компілятор, але у мене є деякі проблеми з кодом. Як зробити цей проект з 3-4 74595, будь ласка, допоможіть спасибі

Може бути, це джерелознавство код може допомогти U

Я не можу поставити біт в порт даних, я використовую P1 для 74hc595, але коли я намагаюся поставити один біт з "символ" є нічого не сталося мій джерело в L K ** BEGIN # # включають включають sbit даних = P1 ^ 0; sbit пульсу = P1 ^ 1; sbit Лач = P1 ^ 2; трохи Carry = 0x03 ^ 0; ????????? я побачив, що в іншій код lilke 0x03.3 непідписані символ T = 0x01; непідписані символ S = 0xC0; недійсним затримку (сопзЬ непідписаних Int); недійсними ініціалізації (недійсними); недійсними hcOut (без знака W Int); сили основних (недійсними) { Init (); hcOut (0x0001);} недійсним затримку (сопзЬ непідписаних період Int) {непідписаних Int х, у, при (х = 0, х

Спробуйте це: //////////// ТУТ Є проблема може бути ////////////////////// якщо (W & 1) { Дані = 1;} ще {Data = 0;} W>> = 1; Ви також повинні ввести нескінченний цикл в основний, як це інакше ваша програма буде перезавантажений безупинно: сили основних (недійсними) {Init (); для (;; ) hcOut (0x0001);} сподіваюся, що це допомагає і найкращими побажаннями

СПАСИБО СПАСИБІ СПАСИБІ свою роботу досконалий :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Як я можу поставити деякі змінні в Flash я намагаюся 0x000000, але Plase це мало, щоб я зробити мої програми, як: 3 групи OOOOOOOO | OOOOOOOO | OOOOOOOO hcOut (0xsample, 0x00, 0x00) hcOut (0x00, 0xsample, 0x00) hcOut (0x00, 0x00, 0xsample) ця програма працювати одна точка моя ідея, щоб зв'язатися кнопку Контроль режиму переміщення

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back