Підсилювач IC - двоканальна

M

movie_freak

Guest
Привіт всім,

У мене проблема з моїм шуму підсилювача, додаток посилення звукового сигналу.Я вже пробував наступне: LM358 ІС, LM833, MCP6002 з них я отримати мінімальний рівень шуму на MCP6002, коли я чую голос після підсилення.

Чи можна запропонувати краще подвійний канал підсилювача, найкраще підходять для посилення звуку застосування, хоча, якщо шум якість краще, вартість не буде чинником.

Крім того, я хочу знати, наскільки специфікації стурбований LM833 виглядає кращим з трьох вищезазначених MCP6002, але дає кращі результати, ніж LM833 в заявці?Чому?Велике спасибі,
Сурья

Ви маєте на увазі аудіо попереднього підсилювача або підсилювач?Coz з пристроями, відзначив, тільки попередній аудіо підсилювачі АКС бути побудовані.Для кращого попереднього підсилювача, ви можете спробувати TL072 підсилювачів Op які широко використовуються в аудіо-дизайну.Бажаю удачі.

Цитата:

Крім того, я хочу знати, наскільки специфікації стурбований LM833 виглядає кращим з трьох вищезазначених MCP6002, але дає кращі результати, ніж LM833 в заявці?
Чому?

Не могли б ви опублікувати схеми, будь ласка?Ми не можемо здогадуватися, що відбувається без чіткої інформації.

привіт,Зараз я не маю схема зі мною ..але я буду намагатися розміщувати в будь-який момент ..

сигнал з паралельного міський телефон, де він перший стислі так, що телефонна лінія не зайнята отримати, а потім подвійний підсилювач використовується для посилення сигналу тому, так що ми можемо тут і записати його.перший операціоннікі використовується в якості основного джерела вхідного та вихід першого підсилювача приділяється другий операціоннікі в введення, щоб отримати, нарешті, посилений сигнал ..

У той же час я постараюся вище пропозиції ..

THXДодано через 6 хвилин:Крім того, я хотів би знати, якщо ці параметри, пов'язані з шумом у таблицях повинні бути більшою чи меншою вартості

Вхідної напруги шуму
Вхідна напруга шуму Щільність
Вхідного шуму щільності струму

для поліпшення завадостійкості?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back