Про перехідних моделювання

G

Guest

Guest
Хеллоу, кожна людина,

Я новий хлопець в цьому форумі.Тепер я імітації запуску функції ланцюга зміщення (V посилання) для ВП по перехідних моделювання.
І я виявив, що результат має відношення до додаткових масштабі часу я безліч.Для більшої вартості, ланцюги зміщення "пуск", хоча я видалити "пуск" схеми.
Чому?Що цей час значення, яке зазвичай встановлюється?

THX ~ ~

Для перевірки запуску, як правило, у повинен prebiased вузла або висока / низька використанням 1G резистор, так що вузол причиною ланцюга зміщення залишитися с.
Використання більшого масштабу часу викликає симулятор упустити деталі, коли не бачать перехід, було б стрибати більше часу, ніж крок, якщо у мають менший масштаб часу.Однак, це не повинен мати прямий наслідок від того, який ланцюга запуску чи ні.Ти ініціювати вузлів?

Чому ви не рамп постачання і перевірити моделювання?

Я рампа потужністю від 0 до Vdd, і мені потрібно задати початкові умови додатково?
Якщо так, то чому?
Велике спасибі.

Звичайно, ви можете встановити початковий стан.Як правило, схема, яка потребує запуску має два стійких робочих умовах, одна в нулі вольт, а інший стандартний напруга, при якому працює схема.Таким чином, запуск використовується для передачі ланцюга другий стабільному стані операційної шляхом закачування необхідного струму.Таким чином, ви можете вибрати один з напруги, як початкова умова роботи (найбільш preferbly нуль вольт)

Так.Для перевірки запуску схеми можуть працювати чи ні, спочатку треба встановити ланцюга зміщення утримувався від їх стану, чи не так?Ще одна річ, моделювати різні номери рампи і різних куточків / температура і т.д., щоб переконатися, що вона працює.

Сподіваюся, що це допомагає.Удачи:)

З повагою,
jordan76

lastdance пише:

Для перевірки запуску, як правило, у повинен prebiased вузла або висока / низька використанням 1G резистор, так що вузол причиною ланцюга зміщення залишитися с.

Використання більшого масштабу часу викликає симулятор упустити деталі, коли не бачать перехід, було б стрибати більше часу, ніж крок, якщо у мають менший масштаб часу.
Однак, це не повинен мати прямий наслідок від того, який ланцюга запуску чи ні.
Ти ініціювати вузлів?

Зазвичай 0,1 нс достатньо для того, щоб охарактеризувати.Насправді ви не наростити поставки так швидко.Але, у випадку, ви все ще сумніваєтеся, робити йти на менші кроку за часом.

спробуйте використовувати слабкі NMOS тягнути вниз на вузлі, де у надати запуску струму.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back