Про буфера IC

C

cssheu

Guest
Привіт усім:

Мені потрібен буфер IC підключити два різниця рівня напруги device.One це @ ltera CPLD Max3256 (3,3 напруги),
також є цифрові входи Результат Card (5 напруги).

Я намагався логіка ІВ, таких як 7404,74244 і 74245.
Мої дизайнерські роботи на 20MHz І результат тесту не є гарним.
Я думаю, що в поточному буфері диска IC недостатньо високий для приводу 5 Напруга пристрої (цифрові входи Результат картка).

Отже, якщо у вас є ідея, або будь-який інший буфер IC ви використовували, будь ласка, повідомте мене.
Дозвольте мені спробувати.

Мені дуже потрібна ваша допомога.

Большое спасибо.

Давайте повернемося до
див. таблицю у ВГС Familly ...
дивиться на різних рівнях (введення низького і високого, низького і виведення висота), ви повинні шукати його carrefully і краще погано конфігурації.Я не думаю, що в поточному Pb!!

привет, я знаю, IDT мають буфер вам потрібно,
щоб зробити pericom.something як pi74lpt244, введення canbe 3V або 5V,
вихід може бути 3V або 5V або змішані, може раковина і джерело 24ma. (з pericom). Я не можу згадати чіп
ім'я від IDT і TI, ви можете це собі.
http://www.pericom.com
http://www.idt.com
сподіваюся, що це може допомогти вам.

Обидва ТИ
І FAIRCHILD мають подвійне напруга рівень перекладачів в 8
І 16-бітних версіях.

Це залежить, якщо вам потрібно тільки рівень зсув (привід на 3V) і 5V терпимо I / O (одне напруга живлення, відповідного низького рівня-3V)
АБО
Якщо вам потрібен належний рівень BiDir перекладач тим, що при 3V, Ви можете диска 5V OUT (подвійним напругою живлення 3V
І 5V).
Ці компоненти є абсолютно різними.

Зробити пошук по TI / FAIRCHILD сайті г / л деякі їх застосування відзначає а, які допоможуть в частині відбору.

Давайте поглянемо на ваше питання:
потрібно підключити 3.3V outpu 5 V логікою чіп введення і навпаки.

Специфікація на 3.3 CMOS виробництва повинно бути достатньо для VIL і ВІЛ для 5V (TTL сумісні -
то є звичайний випадок) вхід.Я не знаю, будь-якої логіки чіп введення, які мають вимагати занадто великого струму - за винятком, якщо картка має припинення опору.У цьому випадку, LV буфера (244 і т.п.) можуть допомогти.Але якщо ви підозрюєте, занадто висока навантаження, виміряти його!Ви можете побачити на пульсі амплітуди з осцилографа, і навіть використати мультиметр для перевірки струмів (покласти мА метр, що між його входом і GND щоб побачити, наскільки велика є "поглотителем" поточний,
так і між вхідний і 3.3V для "джерело" струму)

Я думаю, ви, можливо, є інше питання THA навантаження.

За напрямом 5V виробництва на 3.3V вхідного рівня, перетворювач може бути корисним, якщо вхід "5V толерантні", - то нічого не потрібно.Див. специфікації що CPLD.На самом деле, найчастіше серії резистори і (Шоттки) хомут на діод 3.3V є досить хорошим, і досить швидко, коли поруч з 3V CMOS чіпа.Вхідна ємність, як правило, дуже низька (з зажимом діод може бути 15-20 пФ?) Таким чином, щоб швидкість не маліти страшенно багато деякі серії 200-300 Ом резистор (який разом з Шоттки зажим повинен захистити ресивер, і, можливо, провести Кілька мА з водієм в гіршому випадку. Але перевірити за осцилографа знову.

Удачі,

Тед

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back