Проблема: смугових фільтрів

220KH ± 10%
Активна
2 порядку
Реалізація фільтра: Оскільки моя спроба Biauad це смуговий фільтр, існують ще деякі інші види
Групі отримати
Q становить близько 30
решта не серйозно обмежена.
Все вище мого очікувати, не вимагають мого вчителя, він просто дати мені роботу, і нічого не сказати, як я можу про це сказати?

Я, звичайно, не просто хочуть досить схематично, мені необхідно знати, яким чином і чому, і впливу компонентів і так далі, але що я можу послатися на дуже обмежений.

"Термін Biauad" ніколи не чув.Що це таке?

Зрозумів, мені знадобилося часу, щоб визнати "Biauad" Ви були в дійсності мова йде про "Biquads".Аналіз і ви будуєте ці фільтри на основі аналізу з нулів і полюсів ділянки, а не ЛАФЧХ зроблено для інших активних фільтрів.Ви можете побудувати 8 порядок фільтра таким чином, тільки за допомогою одного операційні підсилювачі.Додається стаття про те, як дизайн одного підсилювача другого порядку biquad смуговий активний фільтр.
Це досить буде стільки ж, скільки докладний підручник для вас.Щоб перевірити вашу роботу, скачати NuHertz фільтра програмного рішення.Це програмне забезпечення дозволяє створювати їх.http://www.filter-solutions.com/

удачі!
djalli
Вибачте, але Ви повинні увійти для перегляду цієї прихильності

Для djalli
Ти дав мені стільки допомоги, що я не знаю, як висловити Вам свою вдячність.

Так чи інакше, велике спасибі!

Ці два фільтри з djalli є dificult для реалізації через .4 пф і 409Mohm в першому контурі і необхідності точного конденсаторів в секунду (може бути вирішена за допомогою тримери), але 409Mohm здається неможливим.Я думаю, Biquad є простим і здійсненним.

Borber право, важко здійснити два таких фільтрів.

Просте рішення може бути модифікація фільтра Butherworth.Заявки, як Q = 30 важко здійснити з Biquad.Ця топологія проста в налаштуванні належним зміною R1 чи R2 для регулювання посилення і R4 для центральної частоти.Elemenths може бути 10%.Я не Shure це буде задовольняти вашим потребам, якщо ви хочете точних значень.

Хай це не резистора 40MOhm вас лякати.Є 20, 30, 40Mohms резисторів легко доступні.

2-го порядку позитивні SAB.знову NuHertz розрахункових значень.Він опустив Питання тільки в 23і другого більш легко реалізувати.untitled2abc

Інший підхід полягає у використанні ФАПЧ.Це буде блокування на ваш сигнал.Блокування виходу детектора будуть вказувати на наявність сигналу.Можливо, вам доведеться розгортка частоти придбати замок.

Інший підхід полягає в супергетеродинного методу.Перетворіть діапазоні частот звукового діапазону, де фільтрація простіше.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back