Потік ходити в двотактних ІІП

E

eem2am

Guest
привіт, як я зупинити "потік ходьба" у форумі пушпульний конвертер? вона не може бути зроблено з поточною сенсі, як це буде означати, струм навантаження зупиняють?

Це була серйозна проблема з використанням БЮТ, але не з МОП-транзистори

Спасибі E-дизайн, МОП-транзистори нормально, тому що вони "Break-за" щасливо, коли насичення відбувається?

МОП-транзистори з Роном умови позитивних TK коефіцієнт буде, як правило, автоматичний баланс будь-якого потоку дисбаланс. Інші виправити буде використовувати поточне режимі управління.

Завдяки E-дизайн, вих поточний режим управління, я woul dhave думав, що це виступає в кінцевому підсумку відключення струму навантаження? У первинному, струм навантаження буде трохи більше, ніж струму намагнічування, так як я тільки що відрізали, коли струму намагнічування є занадто високою. , Коли відбувається насичення і струм біжить Я зможете відсікання то, а на той момент вже виросли погано високою?

Це робиться з "імпульсу імпульсу" обмеження струму. Більшість сучасних чіпів, як і після SG3525 мають цю функцію. Чому ви так стурбовані цією проблемою? Якщо трансформатор правильно спроектовані і побудовані і відвезли з МОП-транзисторів це буде не проблема. Нерівне вольт / Друга проблема виходить від BJTs з їх зберігання проблеми часу. Це не випадок з МОП-транзисторів і Рон з підігрівом буде прагнути до правильних піковий струм у кожної гілки трансформаторів PP.

Я бачу цю сторінку: - У керований напругою двотактний, припустимо, дизайн досить симетричним не потребують конкретних заходів для обробки [я] потоку ходьбі [/I]. Ось, що більшість дизайнерів робити, я думаю. - Імітувати або ручного розрахунку впливу потоку [я] ходьбі [/I] з вашої цієї конструктивних параметрів замість того, щоб загальні міркування. Визначте, якщо можливо існуючий дисбаланс є прийнятним. (Хоча [я] елементарних електронних питань [/I] Форум є місцем для загальних міркувань ...) - використовуйте поточний режим управління - використання напруги режим управління з додаткової електричної ланцюга балансування

привіт, я тільки що побудований і випробуваний пушпульний, використовуючи поточний режим з PWM контролер MC34025. Це було тільки 10 Вт форуму конвертер але МОП одразу стало дійсно спекотно. Я змінив робити один транзистор вперед конвертер Тепер і це чудово. я б віддаєте перевагу пушпульний як це менше пульсації на вторинному, але ті, польові транзистори були смаження! Я переконаний, що навіть при поточному режимі, пушпульний не використовувати, оскільки вона не буде в змозі відрізнити струму намагнічування від струму навантаження?

Ви повинні робити щось дуже неправильно. Я створив багато перетворювачів PP для промислових і навіть військових програм з використанням МОП-транзисторів до декількох 100's Уоттс і ніколи не було степпінг ядра проблеми. Може бути, проблема пов'язана з піка розрахунку потоку для трансформаторів PP або обмотки і будівництві використані.

[Цитата] Я переконаний, що навіть при поточному режимі, пушпульний не використовувати, оскільки вона не буде в змозі відрізнити струму намагнічування від струму навантаження? [/Quote] Немає необхідності, щоб відрізнити його. Поточний режим контролера регулює робочий цикл для забезпечення рівних піковий струм для половини циклу, який повинен бути достатнім, щоб запобігти від насичення.

Спасибі FVM, я думаю, я бачу, але ..... Струм навантаження згаданих первинних буде ніби як не бути значно більше, ніж величина струму намагнічування в пушпульний. -Ток резистора сенсі не повинні відрізати це відноситься струму навантаження, тому вона повинна бути досить великою, так що він не відрізав цей струм ... це означає, що вона буде не вистачати необхідної чутливості точно сенсі струму намагнічування в своєчасно .... струму намагнічування, таким чином, побудувати до неприємних рівнях, перш ніж вона обмежена? -Ви згодні з цим? Я вважаю, половина мосту і повний міст також використовують біполярного потоку driven трансформатори ...... і не інженер буде робити їх без мосту кришки, так як вони побоюються потоку ходьби .......... так що я думаю, також Потік ходити треба боятися в пушпульний ......... Проблема в тому, тобто ніде в пушпульний де кришка може бути поміщений, щоб зупинити потік ходити?

-Чи згодні ви з цим?
Ні
не інженер буде робити їх без мосту кришки, так як вони побоюються потоку ходьбі
Як правило, у мене буде постійний струм сенс скасувати unysmmetries. У однополярної схеми двотактних, як обговорювалося, досягнення або рівні середнім або піковий струм в обох виходів на контролер має той же ефект. Кришки можуть бути використані в половину моста або резонансного перетворювача схеми, де вона є в будь-якому випадку.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back