Потрібна допомога в розробці нульового порядку резонатор

D

deathscythe23

Guest
Привіт, Я з використанням ліній CPW передачі для мого резонатора. Обидва порту 1 і 2 відповідають 50ohms. Проте я отримав дуже погані результати для мого S11. Хто-небудь знає, проблема?

Ваш аналізатор не працює? Тому що, якщо порти були узгоджені на 50 Ом, ви б "добре" S11

Я сумніваюся, так. Я думаю, якщо це резонатор ланцюги, що є причиною поганих результатів. Я штирьових шапку і індуктор меандр лінія пов'язана з нижньої горизонтальної площини. Чи може це бути причиною невідповідності?

Привіт, Я доклав мої розмітка для кращого використання. Операційна частота які будуть встановлені на 2.45GHz. Однак, мої результати моделювання дають тільки S11 =- 3,2 ~ 3.4dB і S22 =- 5,4 ~ 5.6dB. Макет 1 показана схема для моделювання. Що я можу зробити, щоб поліпшити свідчення? Штирьових є 8.7mm від 5.7мм і 2-фідерних трактів є 2мм від 9 мм. Різниця між фідерних трактів і міжпальцевих кришка 0,3 мм. Меандер лінії індуктор 4 мм у довжину і 0,3 мм для ширини і 0,5 мм для відстані і довжина дроту.

Ви будете мати, щоб пояснити деякі більше. По-перше, що виглядає як мікрополоскових. Навіщо ви це компланарних хвилеводу? Крім того, чи існують насправді розрив між штирьовий структури, і лінії передачі, щоб праворуч і ліворуч від нього?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back