Позитивні-20 проблема. (Фото)

Привіт, Для "Сократ": Позитив 20 можна придбати в Conrad Electronic, якщо вони існують у вашій країні. Sobakava: коли-небудь тому я міг зробити подібні схеми, як Ви. Я спробував виправити перший шар фоторезиста на мідній дошці sprayig другий шар на це, лише через кілька секунд після першої спроби .... З повагою, Проберт

Привіт, спробуйте використовувати розчинник у прибиранні вашої поради. Або польський спочатку з металевими польська, то чистою фарбою тонше (ранг індустрії). При розпиленні з чинити опір, спробуйте зробити це в закритому приміщенні, що немає вітру, і не так багато, кількість пилу, щоб літати, то практика, обприскування з тонким шаром.

Струсніть балончик правильно спрей ради та натисніть на нього трохи в плоскому положенні, з одного боку на тверду поверхню, як стільниця, поки покриття ще лежали дошки плоскою і сухе повітря в темній пилу місці, то в духовці при температурі 70deg С протягом 15 хвилин і викрити і травлення. Для швидкого впливу я використовую яскравому сонячному світлі протягом 50 секунд з великим успіхом. Я використовую верхню частину старого сканера (скло з кришкою для зберігання позитивних вниз на дошці) [SIZE = 2] [COLOR = # 999999] Додано після 16 хвилин: [/ колір] [/size] Для травлення я використовую 1 частина 5 частин перекису кислоти басейн і 5 частин води час травлення до 30 secconds

Я використовую сухої плівки фоторезиста і дає хороші результати. це негативне діючих фільм

HI Я також використав позитивні 20 SPRAY Я також ДУЖЕ ПОГАНО Experince З цієї ж я намагався з минулим 7 місяців отримати справжній PROCEEDER але я Didn't GET IT Таким чином, будь-ласка, допоможіть, ДЕ, щоб підготуватися ЗРОБЛЕНО фоторезиста PCB.

Sobakava ви спрей його товщиною, я чищу дошка з математикою-піднесений настрій або ви можете використовувати алкоголь спрей раду якомога тонше і помістіть його в пилу горизонтальне положення висохнути на повітрі, то в духовці при температурі 70 ° С протягом 15 хвилин банку POSITIV 20, які я використовую на даний момент становить близько 3 років і у мене є успіх кожного разу з треками, як мало в 0,245 мм Сорі за поганий фотографії, але я взяв його з веб-камери.
34_1276894495.jpg

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back