Позитивні-20 проблема. (Фото)

S

Sobakava

Guest
Я роблю прості ПХД будинку для власного використання, але я проблеми з позитивним 20. Я спрей від 30см відстань до очищення (щіткою з зубів щіткою і пральний порошок) міді при кімнатній температурі, але я не можу отримати рівномірний шар фоторезиста на дошці. Будь ласка див. прикріплене зображення. Такі кола і не єдиного зразка з'являється. Я змінив своє бризок і він як і раніше існує. Лі positive20 спрей (у той час як в металі) є їдалень протягом 2-3 місяців при кімнатній температурі? У чому причина? Температура в приміщенні, прибирання, повітряного потоку, температура навколишнього середовища, напилення?? Спасибі, хлопці!

Можливо, проблема сухим способом. Після розпилення на fotoresist безліч дошки у вертикальному положенні. Нижня межа буде зіпсований, але інша поверхня буде добре. Спробуйте це. Лолло

Хіба це не може бути, миючі засоби ви використовуєте, що doesn't повністю змити? Я ніколи не мав такої купчастість стрілянини. Я також використав для використання порошку (його називають тут VIM), які насправді порошок для чищення каструль ...

Я чистий ВІМ дуже добре ... Я постараюся, щоб висушити його у вертикальному положенні і повідомити вам про результати. Будь-яка інша ідея?

привіт я використовувати позитивний 20 пару років тому з будь-якою проблемою спробувати ці рішення, 1 = спрей позитивний 20 в першу чергу на PCB дошки в horzental позиції в м'якій темній кімнаті використовувати нуля ват в кімнаті, щоб ви могли бачити річ 2 = висушіть власне 3 по крайней мере один час = тепер підключити позитивний імідж на PCB плати за допомогою sotch стрічки як можна ближче з PCB мати на увазі, кімната м'який темно 4 = ставлю свою роботу в ящик, який покривається правильно краще зробити дерев'яні приставка відкритим, в даний час охоплюють верхній з УФ-лампи, яка використовується для стирання EPROM відстань УФ-лампи betwwen і ПХБ приблизно 15 до 20 см не більше цього припустимого діапазону. 5 = піддавати плату від 15 до 20 хвилин, так що треки стали на друкованій платі використані належним миючий засіб для миття waiste тепер atch ПХБ в faric кислоти сподіваюся, це допоможе вам зробити вашу плату в початку я також невдачею, але врешті-решт я отримати успіх на намагається ці mathod також прочитати інструкцію з правильного використання мийних засобів

Я також використав POSITIV 20 для виготовлення друкованих плат пару років тому. Я також мав проблеми з регулярними покриття чинити опір (OK, можливо, не так погано, як на фотографії ...) поки я не спробував наступну систему: Я сів на друкованій платі на моторчик постійного струму, покласти POSITIV 20 опиратися середині PCB і включив двигун. Як і в zentrifuge чинити опір буде будувати регулярне покриття на друкованій платі. Для сушіння я залишив PCB одну годину при кімнатній температурі і ще 15 хвилин при 50 °. Так мої результати були не так уже й погано. Через кілька років я купив покриттям друкованої плати безпосередньо від виробника плати. Ви повинні звернути увагу, тому що вони часто використовують негативні встояти! ви

цієї поверхні називається "апельсинової кірки" і може бути мені:-погана прибирання перед (маслянистої поверхні)-висока температура під час розпилювання (понад 30)-фільм надто товста (probably!)-виробництво помилку в позитивній Spary-залишкової води на позитивні КСП "autoleveling" Efect і не потрібно бути центрифугують.

У мене дуже поганий досвід з Positiv20, щоб отримати рівномірний розподіл у всіх ради. Моє рішення: PH4. Я можу отримати рівномірний розподіл навіть без чистої дошці .... Його NeuralC

[Цитата = neuralc] У мене дуже поганий досвід з Positiv20, щоб отримати рівномірний розподіл у всіх ради. Моє рішення: PH4. Я можу отримати рівномірний розподіл навіть без чистої дошці .... Його NeuralC [/quote] Що таке Ph4? Я був використовувати Positiv20 з 4 років тому, але зараз я не знайшов його: крик: якщо хто-небудь може сказати мені, де я можу його знайшли! S 8O Крат

Привіт! Одна з причин (я впевнений, що про нього) є вологість атмосфери;) Спробуйте його в прохолодній кімнаті. Analyzer.

PH4 аналогічний продукт Positiv20, але набагато більш easyer, щоб отримати хороші результати. Я можу перевірити виробників і сказати вам, при необхідності .=> Франція jelt см NeuralC

[Цитата = neuralc] PH4 аналогічний продукт Positiv20, але набагато більш easyer, щоб отримати хороші результати. Я можу перевірити виробників і сказати вам, при необхідності .=> Франція jelt см NeuralC [/quote] Якщо у вас є якісь посилання я хочу купити його або positive20 S 8O Крат

я не можу бачити фотографії не ясно, тільки здогадуватися дошки повинна бути плоскою. іноді немає. якщо що, я використовую заліза не дуже гарячою, щоб зробити його плоским. робота завжди пилу середовища. і використовувати великі поля, то різати. Найбільш ймовірно, центр useble. контролювати і змінювати при необхідності ваш розпилення methot.

Я можу думати про двох причинах 1. Розпилювача частково заблокована. 2. Спрей фільм надто товста. Тонкі шари бризок завжди краще, ніж один товстий шар. Спрей стійкий тонких горизонтальних Стокса то вертикальне, а потім у діагональному напрямку буде виробляти хороший результат.

привіт, Є 2 варіанти: 1 - positiv20 минув 2 - підтримка брудною

Привіт всім БУДЬ ОДНІЄЇ використовувати позитивний фоторезист "PRP200":: S 8O Крат

Я була така ж випадку, коли holded positiv20 з холодильника більш, ніж кілька months.If ви поклали його в холодильник (не у крижаній частини, а в нижній частині дверей), ви можете продовжити своє життя більше ніж на 2 years.The випадку на картинці разі поганого очищення або закінчився positiv20. Привітання Драган

Я пробував декілька з цих стерилізації / протріть на продукти протягом багатьох років. Ніколи не було великою удачею. Завжди використовуйте precoted дошки в ці дні, ніколи не проблема. Expose, розробки і Etch до рішення заліза хлорид зроблені з киплячою водою, займає всього 5 хвилин до Etch на що темп.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back